Inspiratie nodig voor je trouwdag? Deze kapsels zijn perfect voor een bruiloft

Beauty & Mode door Kyra

Elke vrouw wil zich prachtig voelen op haar bruiloft. De juiste jurk kiezen is daarbij super belangrijk, maar dat is niet het enige. Ook het kapsel is perfect voor de beste dag. Geen idee wat je met je haar wil? Wij hebben wat ideetjes voor jou, zodat die stress al weggenomen is.

Dé kapsels voor jouw bruiloft

Voor lang haar

Met lang haar weet je soms niet meer wat je er mee aan moet. Het hangt zo langs je gezicht en elke stijl heb je waarschijnlijk al geprobeerd. Geen zorgen, er zijn nog genoeg ideeën om je lange haar te laten stralen.

Stijl als een naald

Stijl haar is klassiek en netjes. Het geeft een hele andere uitstraling dan de lange golven die je gewend zijn van lang haar.

Half up half down

De voorste plukjes uit je gezicht, maar toch je lange lokken laten zien? Denk dan aan half up half down. De voorste plukken naar achter vast, de rest los. Handig en ook nog eens super schattig.

Boho vlecht

Heb je een boho bruiloft? Kijk dan naar deze vlecht. De vlecht is niet helemaal vast, wat een speelse look creëert.

Losse golf

Deze haarstijl is een klassieker, maar zeker niet een slechte keuze! De golven zijn gevarieerd en het is ook mogelijk om het te combineren met andere ideeën op het lijstje.

Voor kort haar

Kort haar heeft vaak maar weinig opties om mee te stijlen. Vaak doe je dezelfde stijl. Soms is het niet eens genoeg om er een staartje in te doen. Gelukkig houden we bij kapsels voor de bruid van veel speldjes. Ineens zijn er meer opties om er schitterend uit te zien.

Diepe side part

Gooi al je haar naar één kant en rock the side part!. Wie zegt dat een side part niet hip is, heeft dit kapsel nog niet gezien. Maak het af met speldjes, parels en steentjes en je bent klaar om het ja-woord te zeggen!

Finger waves

Voor de vrouwen van kleur is deze haarstijl mooi. De vintage stijl is tijdloos en accentueert het gezicht en de make-up. Ook is er de optie om prachtige accessoires te laten shinen in dit kapsel.

Strak naar achter

Super moderne bruiloft? Gooi al je haar naar achter en ga vol voor de wet look. Deze stijl is cool, stoer en ook nog eens sexy!

Opgestoken

Deze haarstijl is geschikt voor iedere lengte en haarstijl. Stijl of krul, lang of kort, de opties zijn eindeloos. Wij hebben de beste ideeën op een rijtje gezet. Zo weet jij of je deze stijl leuk vindt, of toch voor een andere van de lijst gaat!

Vast

Liever niet al dat haar in je gezicht? Dat begrijpen wij volledig. Er zijn genoeg opties om je haar vast te hebben op je trouwdag. Strakke knot, losse vlecht of een hoge staart. Genoeg keuze!

Strakke knot

Net zoals het steile haar is dit kapsel tijdloos en klassiek. Je haar is prachtig, maar steelt niet de show. Dit is bijvoorbeeld een goede combinatie met een jurk die wél de show steelt!

Losse vlecht

Deze hippe haarstijl is wat schattiger dan de rest, maar dat maakt het niet minder leuk. Er zijn verschillende varianten van een vlecht, maar deze is toch wel onze favoriet.

Hoge staart

Deze look heft vele uitstralingen. Een hoge staart geeft je net iets meer hoogte. Ook lijkt je haar een stuk voller met dit kapsel, perfect voor de vrouwen onder ons met wat dunner haar.

Met accessoires

Niet teveel poespas gewild? Fleur je haar dan op met accessoires! Bloemen, sterren, glitters, noem het maar op.

Lees ook: deze haartips zorgen voor perfecte lokken