Dit kantoorartikel helpt je bij het zetten van een strakke eyeliner

Beauty & Mode door Maj

Heb je moeite met het zetten van een strakke eyeliner? Wij hebben dé ultieme tip en het enige wat je daarvoor nodig hebt is een kantoorartikel wat (bijna) iedereen wel in huis heeft. Ben je benieuwd om welk kantoorartikel het gaat? Lees dan snel verder en je zult nooit meer struggelen met het zetten van je eyeliner!

Het kantoorartikel voor het zetten van een strakke eyeliner

Tromgeroffel... het geheime kantoorartikel is: plakband! Pak twee stukjes plakband van ongeveer 2 centimeter en plak deze precies onder de plek waar je de eyeliner wilt hebben (vanaf je buitenste ooghoek). Hoe steiler je het plakbandje plakt, hoe hoger de wing wordt. Zorg er verder voor dat er geen lucht tussenzit en het plakbandje goed vastzit. Je kunt nu met de eyeliner langs de rand van het plakbandje opgaan. Hiervoor hoef je echt geen stevige hand te hebben, want alles wat je nu 'knoeit' doe je op het plakbandje. Zodra je het plakbandje weghaalt, zul je zien wat voor strakke wing je hebt gecreëerd. Nooit meer stress tijdens het zetten van de eyeliner!

 

Nog meer tips voor het zetten van de perfecte eyeliner

Naast deze handige tip voor het zetten van je eyeliner, is het ook belangrijk om eerst een primer te gebruiken op je ooglid. Deze zorgt ervoor dat je eyeliner de hele dag goed blijft zitten. Verder is het handig om voordat je aan de slag gaat met het plakbandje, eerst de eyeliner op het ooglid aan te brengen. Zet hiervoor elke keer een klein streepje en verbind deze aan elkaar.

Heb je een foutje gemaakt tijdens het zetten van de eyeliner? Corrigeer dit dan met een wattenstaafje en wat micellair water. Je kunt de wing ook altijd nog iets vervagen met een zwarte oogschaduw. Vergeet niet: oefening baart kunst! Jij wordt straks een echte eyeliner pro!