DIY: pottery painting

Hobby door Maj

Pottery painting, oftewel aardewerk schilderen: anno 2024 is het erg populair en wij snappen deze hype wel. Het is super leuk om te doen en je pimpt je aardewerk er echt mee op. Dus houd je ervan om creatief bezig te zijn? Dan is pottery painting zeker wat voor jou! Wij delen de leukste inspiratie om aan de slag te gaan met pottery painting. 

1. Strawberries

De zomer komt eraan en dat betekent: veel kleur. Hoe schattig zijn deze aarbeien mokken? Te leuk om je haver cappu uit te drinken, right?

 

2. Hartjes

Hartjes doen het altijd goed op je servies. Ook zijn ze makkelijk om te schilderen (als je dan toch een beetje wilt cheaten). Je kunt tussen de hartjes door wat kleine stipjes zetten, om het geheel iets speelser te maken.

 

3. Bloemen

Ook bloemen zijn niet te lastig om te maken en ze staan zo ontzettend leuk op je servies! Werk met verschillende kleuren om het servies nog een extra dimensie te geven.

 

4. Artwork

Je kunt ook verschillende soorten artwork toevoegen. Door met verschillende kleuren te werken creëer je meer diepte. Pasteltinten doen het over het algemeen heel erg goed op servies. Enig toch?

 

5. Kersjes

Om in het zomerse thema te blijven... kersjes! Op je bordjes, theemokken, bakjes en koffiekopjes: leuk staat het zeker.

 

6. Citroenen

Fruit is erg populair om te schilderen op servies. Het staat super cute en vooral voor de zomer maakt dit je gedekte tafel net even wat vrolijker.