De leukste date-night outfits om te dragen tijdens het Valentijnsdiner

Beauty & Mode door Maj

Morgen is het Valentijnsdag: tijd om je geliefde te verrassen met een prachtige outfit. Heb je last van outfitstress en weet je even niet meer wat je aan moet trekken? Wij delen de leukste date-night outfits om te dragen tijdens het Valentijnsdiner, zodat jij lekker kunt stralen tijdens jullie etentje.

1. Little black dress

Heb je een outfit crisis vlak voor date-night? A little black dress is al-tijd goed. Combineer het jurkje met een paar hakken of hoge laarzen en je bent good to go. Wil je het jurkje iets meer casual maken? Draag er dan een oversized blazer overheen.

 

2. Rood: de kleur van de liefde

Rood is natuurlijk de kleur van de liefde en perfect om te dragen tijdens het Valentijnsdiner. Je kunt gaan voor een rode trui, jurkje, pantalon of een mooi rood accessoire (zoals deze te leuke strik in je haar). Eigenlijk als je deze kleur draagt, ben je meteen al ready voor Valentijn.

 

3. Pantalon

Heb je geen zin in ingewikkelde outfits? Een pantalon komt altijd van pas. Combineer de pantalon met een mooie top of blouse en je geliefde zal zeker verrast worden.

 

4. Touch of glitter

Als je echt wil uitpakken, kun je a touch of glitter toevoegen aan je outfit. Lekker shinen tijdens het Valentijnsdiner!

 

5. Denim, denim and denim

Met een denim outfit ga je nooit de mist in. Een jeans is natuurlijk altijd goed, maar je kunt ook gaan voor een denim jurkje of top. Ga je toch liever voor een jeans? Combineer deze dan met hakken voor een extra chique effect.