De leukste Valentijn cadeau ideeën voor je geliefde

Lifestyle door Maj

Valentijn komt eraan en het blijft een leuke traditie om hier een speciaal momentje voor je geliefde van te maken. Het is een moment om te laten blijken hoeveel je elkaar waardeert en van elkaar houdt. Heb je nog een dosis love inspiratie nodig? Wij delen de leukste Valentijn cadeau ideeën voor je geliefde.

1. Bioscoop avond

Love is in the air! Een bioscoop avond hoeft niet daadwerlijk in de bioscoop te zijn, maar kan ook gewoon lekker vanaf huis. Maak het thuis gezellig door de bank aan de kant te schuiven en kleden neer te leggen met kussentjes. Zet allemaal snacks klaar waar jullie van houden en maak een liefdescocktail. Last but not least: het kijken van jullie lievelingsfilm of serie!

2. Liefdesbrief

Zijn jullie te druk om samen iets te ondernemen of vind je het lastig je gevoel onder woorden te brengen? Schrijf dan een mooie liefdesbrief. Wat je vervolgens in de liefdesbrief zet, is aan jou. Schrijf op wat je voelt en wat je altijd al graag aan deze persoon wilt vertellen. Natuurlijk hoeft de brief niet per se voor je partner te zijn, maar het kan ook voor je beste vriendin of iemand uit je gezin.

3. Valentijns diner

Liefde gaat door de maag en met een Valentijns diner kun je dan ook eigenlijk nooit de mist ingaan. Zo maak je een compleet Valentijns diner bij je thuis. Steek de kaarsjes aan, zet een romantisch muziekje op en genieten maar.

4. Even terug in de tijd

Hoe mooi en romantisch is het om een trip down memory lane te maken naar jullie eerste ontmoeting. Hebben jullie samen een fijne herinnering aan een stad of hotel? Boek hier dan een weekendje weg. Was jullie eerste date in een restaurant? Ga hier samen mooie herinneringen ophalen. Zo ga je weer even terug in de tijd en vergeet je nooit hoe alles is begonnen.

5. Fotoshoot van jullie samen

Je herkent het vast wel: je bent al een aantal jaren samen, maar hebt zero leuke foto's met je Valentijn. Tijd om hier verandering in te brengen! Boek samen een fotoshoot in een stijl die jullie leuk vinden. Zo heb je voor altijd mooie foto's van jullie samen. Het is ook leuk om dit als traditie erin te brengen en elke Valentijn een fotoshoot te doen. Super leuk voor later om deze foto's naast elkaar te houden en over een aantal jaren terug te kijken.