6x de lekkerste sushi restaurants in Utrecht

Food door Maj

Handen omhoog als je gek bent op goede sushi! In Utrecht heb je een aantal hele lekkere sushi restaurants die je zeker een keer geprobeerd moet hebben. Wij zetten de lekkerste vijf voor je op een rij. Eetsmakelijk!

1. Itoshii

Itoshii Bij Itoshii eet je niet alleen de lekkerste sushi, maar ook ramen, robatayaki en streetfood. Een echte aanrader dus als je dol bent op Japans eten!

Meer op Instagram

2. Restaurant IXI

Restaurant IXI vind je aan de Veilinghavenkade in Utrecht. Het is een gezellig en sfeervol restaurant (met de beste vernieuwende sushi) op loopafstand van Centraal station Utrecht, ideaal toch?

Meer op Instagram

3. Sushi Time

Heb je even geen zin om uiteten te gaan, maar om lekker thuis vanaf de bank te genieten? Bij Sushi Time word je voorzien van heerlijke verse sushi om af te halen of te laten bezorgen. Sushi Time zit niet alleen in Utrecht, maar heeft meerdere vestigingen. Heerlijk dus als je wilt bestellen!

Meer op Instagram

4. Miyagi and Jones

Bij Miyagi and Jones geniet je niet alleen van de lekkerste sushi en Asian streetfood, maar ook van de meest speciale gin tonics. Ben je met een grote groep? Dan is dit restaurant altijd goed, want de keuze is reuze bij Miyagi and Jones!

Meer op Instagram

5. Don KOUNOSUKE

We zijn een beetje aan het cheaten, want in dit restaurant eet je geen sushi. Toch hebben we hem aan de lijst toegevoegd, omdat het een van de beste Japanse restaurants van Nederland is. Het restaurant bevindt zich aan de Westerkade en heeft een hele fijne Japanse sfeer. Verder eet je hier de lekkerste Don Buri, vis, vlees of groenten.

Meer op Instagram