De mooiste boutique hotels in Nederland

Lifestyle door Maj

Het kan soms zo fijn zijn om er even tussenuit te piepen en tijd voor jezelf te nemen. En waar doe je dat beter dan in een prachtig boutique hotel? In Nederland hebben we een aantal (verborgen) parels, waar je zeker een ontspannend nachtje wil verblijven. Enjoy!

1. The Church boutiquehotel - Arnhem

Dit pareltje is te vinden in het mooie Arnhem. De voormalige Lutherse kerk is omgetoverd tot een prachtig boutiquehotel en restaurant. Als je op zoek bent naar een uniek verblijf, ben bij The Church aan het goede adres. Het hotel beschikt namelijk over acht zwevende kamers in het midden van de kerk, hoe gaaf is dat?

Meer op Instagram

2. FINCH Boutique Hotel - Deventer

Dit geweldige boutique hotel vind je in hartje Deventer: een funky en sfeervolle plek. Ook beschikken ze over een prachtige bar met de lekkerste cocktails, maar ook voor een stevig ontbijtje kun je er terecht. Zeker een aanrader om te bezoeken!

Meer op Instagram

3. Boutique Hotel Eleanor - Middelburg

Authentieke elementen en mooie designs vind je in boutique hotel Eleanor in Middelburg. Nog een pluspunt, want je kunt er ook echt heer-lijk dineren.

Meer op Instagram

4. Casa Julia - Delft

Casa Julia bevindt zich in een prachtig historisch pand uit 1920. Het is prachtig ingericht met elementen uit Scandinavië en Ibiza. En zeg nou eerlijk, wie wilt zich nou niet wanen in het mooie Ibiza of Scandinavië?

Meer op Instagram

5. The Duke Boutique Hotel - Den Bosch

Een verborgen hotspot, waar je zeker eens geweest moet zijn. De kamers zijn stoer ingericht met een Franse twist. Ook alvast een leuke Valentijnstip om hier een nachtje romantisch te verblijven!

Meer op Instagram