5 manieren om je warme chocolademelk een upgrade te geven

Food door Zita

Het is vanavond kerstavond en dat betekent dat we lekkere drankjes willen drinken. Niet alleen jij zelf, maar ook je kids. En wat is nu lekkerder dan warme chocolademelk bij de kerstboom te drinken? Precies, niks! Daarom laten wij je een aantal manieren zien hoe jij je warme chocolademelk een upgrade geeft. En we zeggen het vast: als je aan de lijn bent, zijn deze drankjes niet je beste vriend.

Variaties op warme chocolademelk

Karamel zeezout chocolademelk

Je zag hem misschien al aankomen, maar chocolademelk met karamel zeezout is natuurlijk niet te missen. Karamel zeezout is overal wel lekker bij, en zo ook bij warme chocolademelk. Het leuke is dat je het supermakkelijk zelf maakt. Het enige wat je hoeft te doen is wat zeezout en wat karamelsiroop toevoegen aan je warme chocolademelk en voilà, je karamel zeezout chocolademelk is klaar!

Chocolademelk met marshmellows

Een ander goed idee om jouw warme chocolademelk een upgrade te geven, is door marshmellows toe te voegen aan je drankje. Het ziet er niet alleen leuk uit, maar het smaakt ook nog eens heel lekker. Er zijn mini marshmellows die perfect bij je warme chocolademelk passen. De marshmellows smelten en geniet van dit drankje!

Witte chocolade

Warme chocolademelk van melkchocolade is superlekker, maar waarom zou je er geen witte chocolade aan toevoegen? Neem een paar kleine stukjes witte chocolade en laat deze smelten in je chocolademelk. Dit geeft net een andere, maar heerlijke smaak aan de warme chocolademelk.

Pindakaas

Heb je de combinatie pindakaas en chocola wel eens geprobeerd? Zo niet, dan is dat zeker de moeite waard. Zo probeer je het ook in je warme chocolademelk. Misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar pindakas geeft net die extra touch aan je warme chocolademelk.

Lees ook: De 5 lekkerste speciale koffierecepten

Met baileys (niet voor de kids)

Wil je jouw eigen warme chocolademelk wat feestelijker maken? Upgrade hem dan door er wat baileys in te doen! Dit geeft nét even een andere smaak aan je warme chocolademelk en past ook perfect bij de feestdagen!