Dit zijn de leukste kerstcadeaus voor je vriendinnen

Lifestyle door Maj

De feestdagen komen steeds dichterbij en de meeste voorbereidingen zijn getroffen. De cadeaus voor je familie zijn binnen, het kerstdiner is voorbereid en alles loopt op rolletjes. Oh no! Je bent de christmas party met je vriendinnen vergeten. Het kan zijn dat je last minute nog een aantal cadeautjes nodig hebt... Wij zetten de leukste kerstcadeaus voor je vriendinnen op een rij.

1. Leuke herinneringen maken

Het leukste om samen met je vriendinnen te doen is natuurlijk herinneringen maken. Van een dagje wellness tot aan een high tea: hiermee tover je altijd een lach op haar gezicht. Maak een leuke 'tegoedbon' voor een dagje weg en verpak deze tot het perfecte kerstcadeau. Even lekker quality time!

2. Beauty-en verzorgingsproducten

Menig vrouw maak je wel blij met een goed gezichtsmasker, een nieuw oogschaduw pallet of een mooi nagellakje. Maak bijvoorbeeld een leuk beauty pakketje om je vriendin mee te verrassen. Dit cadeau zal altijd wel in de smaak vallen!

3. Fotoshoot

Je herkent het vast wel: je hebt geen één leuke foto samen met je vriendin. Hoe leuk is het om samen een fotoshoot te doen? Zo heb je voor eeuwig een herinnering en mooie foto's van jullie samen!

4. Een boek als cadeau

Is je vriendin een boekenwurm, houdt ze van koken of een mooi interieur? Dan zijn leuke boeken altijd een goed idee. Ga voor een boek met een mooi verhaal, een lekker kookboek of een koffietafelboek ter decoratie.

5. Sieraden

Met een mooi sieraad kan het eigenlijk niet misgaan. Koop een leuk armbandje met een bedeltje of een mooie ring en verpak deze tot een prachtig kerstcadeau. Hier gaat ze blij mee zijn!

6. Grappige ornamenten

De leukste ornamenten voor in de boom heb je in allerlei vormen en maten: de croissant, cowboy boots, een suikerspin, pornstar martini en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Geef er je eigen draai aan en kies een leuk passend ornament die bij haar past. Schrijf er een lief kaartje bij en je kerstcadeau is klaar!

7. Fotoboek

Wil je al jullie herinneringen vastleggen, maar weet je niet hoe? Dan is dit het perfecte moment. Maak een mooi fotoboek met al jullie favoriete foto's en momenten. Je kunt een fotoboek via het internet maken of je gaat zelf heel creatief aan de slag. Schrijf er dan leuke quotes in en zet onder leuke momenten een klein tekstje met de datum. Dit is een cadeau om voor altijd te blijven bewaren.