De leukste kerstfilms op Netflix: deze moet je gezien hebben

Lifestyle door Maj

Het aftellen naar Kerst is begonnen, maar we kunnen natuurlijk niet wachten om alvast lekker in de kerstsferen te komen met een goede kerstfilm! Netflix staat er vol mee, maar wat zijn nou de leukste kerstfilms om te kijken? Wij delen onze top 6.

1. The Holiday

Een all time favorite: The Holiday. Deze klassieker moet je gewoon elk jaar weer even kijken. In deze romantische kerstfilm willen Amanda en Iris even ertussenuit. Dit doen ze door twee weken te ruilen van huis. Wat er dan gebeurd? Ik zou zeggen, pak de popcorn erbij!

2. The Christmas Chronicles 

Echt een geweldige kerstfilm voor het hele gezin! In deze kerstfilm laten broer en zus per ongeluk de slee van de kerstman kapot gaan. Zo gaan ze samen het avontuur aan om Kerstmis alsnog te kunnen redden. En als je geen genoeg van deze kerstfilm kunt krijgen, er is ook nog een deel 2!

3. Falling For Christmas

Elke film met Lindsay Lohan is een must om te kijken, maar deze kerstfilm wil je ook zeker niet missen! In Falling For Christmas speelt Lindsay Lohan een rijke hotelerfgename die een ongeluk krijgt, waardoor haar geheugen niet meer helemaal optimaal werkt. Ze wordt vervolgens gevonden door een (knappe) herbergeigenaar. Je raadt vast wat er daarna gebeurd in deze romantische kerstfilm...

4. Family Switch

Een film vol met humor, ellende en liefde. De drie ingrediënten die eigenlijk elke kerstfilm wel nodig heeft. Deze film gaat over een gezin die na enig klagen over hun zware levens van lichaam met elkaar verwisselen. Vervolgens zullen ze nog veel obstakels tegenkomen om weer naar hun normale leven terug te keren.

5. A Christmas Miracle for Daisy

Deze film gaat over... hoe kan het ook anders: de liefde! Whitney is binnenhuisarchitect en neemt een grote opdracht aan. Vervolgens komt ze erachter dat dit een klus voor haar ex-vriend Cormac is. Daisy is het nichtje van Cormac en haar kerstwens is dat de twee weer gelukkig worden. Gaat het Daisy lukken...?

6. A Boy Called Christmas

Nikolas is een echte avonturier en gaat op reis door de sneeuw op zoek naar zijn vader in Elfham. Maar deze tocht is toch niet zo makkelijk als Nikolas had gedacht. Vanaf hier gaat Nikolas de dappere en gevaarlijke reis aan.