De fijnste sloffen om je voeten warm te houden deze winter

Beauty & Mode door Maj

We kunnen er niet meer omheen: het is koud. Donkere dagen, lage temperaturen en toch ook wel veel gezelligheid. Waar je eerder de verwarming een graadje hoger zou zetten, is het nu beter om energie te besparen en je lekker warm aan te kleden. Een wollen trui, goede broek en niet te vergeten warme sloffen! Sloffen kunnen je koude voeten binnen no time opwarmen, een echte must voor deze winter dus!

1. UGG sloffen

UGG-sloffen zijn al jaren een favoriet. Het voordeel van deze toppers is, dat je ze ook gewoon buiten de deur aankunt. Ze zijn namelijk een echt fashion statement! Draag ze onder een wijde jeans of pantalon voor een toffe look. Je doet er jaren mee en ze zitten ook zo lekker warm! Een echte investering voor je fashion garderobe (en energierekening).

2. Birkenstocks

Ook Birkenstocks zien we steeds meer in het modebeeld verschijnen. Ze zijn ook echt heerlijk voor thuis. Zet ze naast je bed neer en 's ochtends stap je zo, huppa, warm in je Birckenstock.

3. Instappers

Deze instappers zijn zo mega comfy. Naastdat ze top zijn voor in huis, kun je ook deze even snel aan naar de supermarkt. Super fashionable! Draag er bijvoorbeeld een hoge Nike sok in en koud zullen je voeten niet meer worden.

4. Fuzzy slippers

Zo cute! Met deze fuzzy slippers kom jij de winter wel door. Voor welke kleur ga jij?

5. Teddy sloffen

Teddy zien we al een tijdje in onze garderobes voorbij komen. Van jassen tot aan teddy handschoenen en nu dus ook teddy sloffen. Aaibaar, zacht en modegericht, wij zijn fan!