De leukste uitjes in de decembermaand

Lifestyle door Maj

In december is het natuurlijk een stukje kouder buiten, maar het is ook super sfeervol! Er zijn talloze leuke uitjes die je met je vriendinnen, familie of partner kunt doen in de decembermaand. Wij geven je wat inspiratie en delen de leukste activiteiten in de decembermaand.

Uitjes decembermaand 

Er zijn in de decembermaan ontzettend veel uitjes die je doet. Van kerstmarkten bezoeken tot kerstdecoratie knutselen. Er is veel mogelijk en wij laten je graag zien wat je allemaal doet deze maand.

1. Kerstmarkten 

Het is weer kouder, sneller donker, de wollen truien worden uit de kast getrokken en we gaan richting december. Je raadt het vast al, want het is weer tijd voor Holly Jolly Christmas! Ben je nog op zoek naar een gezellig kerstig uitje? Bezoek dan een van deze must-visit kerstmarken in Nederland en DuitslandEnjoy!

2. Glühweihn maken

Loop jij ook als eerste naar het kraampje waar ze glühwein verkopen op de kerstmarkt? Dit winterse drankje is heerlijk om mee op te warmen. Zo lekker dat we hem wel vaker zouden willen drinken. Gelukkig hebben wij een heerlijk recept gevonden zodat je ook thuis geniet van een lekker kopje glühwein.

3. Weekendje weg

De mooiste tijd van het jaar komt er weer aan en alle steden worden omgetoverd tot een lichtspektakel, op de hoek van de straat staan gezellige kerstmarkten en de geur van chocolademelk en glühweihn komt je tegemoet. Het is dan ook super leuk om rond deze periode verschillende steden in Europa te ontdekken. Maar waar moet je nou heen? Bekijk hier de leukste weekendjes weg tijdens de kerstperiode.

4. Slenteren door de stad

Er zijn zoveel plekken in Nederland die prachtig versierd zijn in de decembermaand! Super gezellig om samen te gaan winkelen, lekker een warme chocomelk drinken of een stukje te wandelen in de stad. Wie weet scoor je nog leuke kerstcadeautjes!

5. Christmas baking

Maak heerlijke kerstkoekjes of bijvoorbeeld een verrukkelijke kerststol. Zet een gezellig kerstmuziekje op, doe je schort om en bakken maar! En als we aan kerstkoekjes denken, dan denken we natuurlijk gelijk aan de bekende gingerbread koekjes. Deze koekjes zijn niet voor niets zo populair, want ze zijn ontzettend lekker. Benieuwd hoe je deze koekjes zelf maakt? Lees dan hier vooral even verder.

6. Kerstdecoratie knutselen

Het is je waarschijnlijk niet ontgaan, maar de tuincentra en andere winkels hangen alweer vol met kerstversiering. Helaas hangt daar vaak ook een aardig prijskaartje aan. Wil je toch leuke kerstversiering, maar heb je geen groot budget? Probeer dan eens wat kerstdecoratie zelf te maken. Deze ideeën zijn namelijk hartstikke leuk en simpel te maken.