De leukste verkleed outfits voor kinderen

Lifestyle door Esra

Staat er een verkleedfeestje op de planning van jouw kind? Dan ben je bij dit artikel op het juiste adres. Wij delen de leukste verkleed outfits voor kinderen. Van makkelijke tot aan doordachte outfits: jouw kind ziet er gegarandeerd leuk uit!

Een legoblokje

Groen, rood, geel of blauw, het maakt niet uit welke kleur: een legoblokje is een originele en leuke verkleed outfit. Wil je iets meer uitpakken? Laat jouw kind dan verkleed gaan als legopoppetje. Of ga met het hele gezin verkleed als de lego familie.

Een cupcake

Dit is toch té schattig? Deze outfit ziet er niet alleen verrukkelijk uit, het is ook erg creatief. Jouw kind gaat gegarandeerd complimenten krijgen over de prachtige cupcake outfit. Bedenk van tevoren wel of deze outfit gepaard gaat met de eventueel geplande activiteiten. Het zou jammer zijn als zo’n mooie outfit direct kapotgaat.

Lees ook: Traditie Carnaval: optochten en feesttent

Albert Einstein

Een verkleed outfit gebaseerd op één van de belangrijkste natuurkundigen uit de geschiedenis: Albert Einstein. Een hilarische outfit die hoogstwaarschijnlijk wel een aantal mensen aan het lachen gaat maken. Maak de outfit helemaal af door de formule E=mc2 erin te verwerken, de wereldberoemde formule van Einstein.

‘Grote mensen beroepen’

Er bestaan veel verschillende beroepen, genoeg keuze dus voor een verkleed outfit. Neem, naast de outfit zelf, ook voorwerpen mee om de outfit nóg leuker te maken. Denk bijvoorbeeld aan een neppe brandblusser als brandweerman of -vrouw, een deegroller als bakker of een walkietalkie als politieagent(e).

Duo outfits

In de filmindustrie bestaan veel iconische duo’s. Denk aan The Grinch en Cindy Lou, Jasmine en Aladdin, Bert en Ernie, Barbie en Ken en zo gaat het nog wel even door. Wil jouw kind een duo vormen met een vriendje of vriendinnetje? Dan zijn deze duo’s perfect! Een miniversie van bijvoorbeeld Jasmine en Aladdin, dat is toch té schattig? Wil jouw kind liever met 3 of meer mensen eenzelfde verkleed outfit dragen, haal dan inspiratie uit bijvoorbeeld Alvin and the chipmunks of the minions.

Lees ook: Borreltips voor vegetariërs

Pippi Langkous

Een echte ‘jeugdheldin’: Pippi Langkous. De altijd vrolijke meid die in 1969 op de tv verscheen in de serie Pippi Langkous en nog steeds niet is verdwenen van de website van ZAPP. Hoe leuk om daar de verkleed outfit op te baseren!