Deze handschoenen en wanten houden je de hele winter warm

Beauty & Mode door Maj

Het is kouder buiten, de kerst komt eraan en we trekken de schaatsen weer uit de kast. Of te wel, de winter komt eraan! Zodra de temperaturen dalen, kleden we ons ook warm aan. Accessoires die dan ook zeker van pas komen, zijn handschoenen en wanten. Wij showen je de leukste exemplaren!

1. Wanten van leer

(Imitatie)leer blijft een groot onderdeel in onze garderobes. Zo ook verwerkt in handschoenen en zelfs wanten! Ze zitten lekker warm, doordat ze geen wind doorlaten. Je hebt ook leren handschoenen met een warm laagje van binnen, bijvoorbeeld teddy stof. Een echte aanrader voor deze winter!

2. Hoge handschoenen

Als je een feestje of etentje hebt, zijn hoge handschoenen heel leuk om te dragen. Dit maakt de look net even wat meer classy en chiquer!

3. Teddy wanten

Teddy is al een tijdje niet meer weg te denken uit ons modebeeld en ook in de winter van 2023 zien we het weer regelmatig voorbij komen. Teddy wanten of handschoenen: het maakt eigenlijk niets uit. Als het maar fluffy en aaibaar is!

4. Vingerloze handschoenen

Op een ijskoude dag zijn deze dan misschien niet aan te raden, maar om je look helemaal af te maken zeker wel! Het geeft een stoere en edgy touch aan je outfit. En alles warmer dan helemaal geen handschoenen.

5. Puffy wanten

Als je voor echt warm wilt gaan, zijn deze puffy wanten aan te raden. Passen perfect bij je puffercoat! Zo ga jij voor een echte winterse look. Laat die koud maar komen...