De leukste hotspots om voor je interieur te shoppen

Lifestyle door Maj

Ga je een huis inrichten of wil je gewoon even wat anders in je huidige interieur? Dan zul je de komende tijd genoeg winkels afstruinen en kun je wel wat inspiratie gebruiken. Wij tippen dan ook de leukste hotspots om voor je interieur te shoppen! Van vintage stijl tot aan chique: voor iedereen zit er wel een hotspot bij die je helemaal happy maakt.

1. Mobilia 

Mobilia bestaat al sinds 1975, je vindt de showroom aan de Utrechtsestraat in Amsterdam. Alleen voor het pand zou je er al een kijkje moeten nemen, echt prachtig ingericht met designs onder andere uit Nederland en Denemarken. Wij zijn fan hoor!

2. Vintage Revival

Deze te gekke vintage hotspot vind je aan de Noordse Parklaan in Utrecht. Ze verkopen hele toffe vintage interieurparels en doen ook aan meubelstoffering! Perfect dus als je jouw meubels een upgrade wilt geven.

3. Casa Gitane

De meubels en accessoires bij Casa Gitane zijn geïnspireerd op wereldreizen en een nomadische levensstijl. Veel organische vormen en beige achtige tinten typeert deze treasure store.

4. Carlos in huis design

Carlos in huis is een gerestaureerd oud bankgebouw in hartje Deventer, waar je de mooiste presentaties en meubelen vindt. Je kunt hier terecht voor mooie merken en een hele unieke collectie om je huis mee in te richten!

5. van Waay & Soetekouw

Een woonwinkel, ontwerpstudio en webshop gevestigd in Delft. Dit prachtige pand bevindt zich in het autovrije gedeelte van Delft en is erg makkelijk bereikbaar. Naast de winkel zit ook het ontwerpbureau, dus heb je waardig advies nodig? Dan weet je 100 procent zeker waar je moet zijn.

Wooninspiratie

Nog meer inspiratie opdoen? Er zijn veel trends op het gebied van interieur. Organische vormen bijvoorbeeld zien we al een tijdje terugkomen, maar deze trend zet ook in de herfst en winter van 2023 nog even door. Deze vormen geven een knus gevoel en zorgen voor een bepaalde zachtheid in huis. Ook de vintage woonkamer trend gaan we weer veel zien. Het roept een stukje nostalgie op en geeft een warme sfeer in je woonkamer. Ga eens een aantal leuke tweedehands interieurzaken af of ga opzoek naar karakteristieke meubels die je kunt pimpen. Bekijk hier alle vier de populaire woonstijlen voor de herfst van 2023! Shop ze!