6x de lekkerste healthy hotspots in Nederland

Food door Maj

Houd jij van buiten de deur eten, maar ben je wel op de gezonde tour? Dan zijn deze healthy hotspots zeker wat voor jou! Hier eet je de lekkerste açai bowls, avocado toasts en super food smoothies. Wij delen onze favorieten!

1. STACH

STACH is op meerdere plekken te vinden en is toch wel echt één van de lekkerste buurtwinkels van Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Overveen, Almere, Den Haag & Groningen. Je kunt er de lekkerste koffies en sandwhiches krijgen, wij zijn fan!

2. Baker&Moore Rotterdam

Bij Baker&Moore Rotterdam kun je zelf sandwhiches en salades samenstellen, super gezond en lekker! Daarnaast kun je gaan voor een healthy, jawel, high tea en veel vegan, lactose vrije en gluten vrije producten. Yum, yum!

3. Rainbowls Amsterdam

Dit is toch een feestje! De lekkerste bowls gepresenteerd als een kleurrijke 'rainbow'. Helemaal plant based en met natuurlijke producten gemaakt.

4. by LIMA Haarlem

All day breakfast, brunch & lunch en natuurlijk de lekkerste taartjes vind je bij by Lima in Haarlem. Een echte aanrader als je voor een goede, maar verantwoorde maaltijd wilt gaan.

5. Club Vers Den Haag

Bij Club Vers moet je zijn voor de lekkerste fresh juices, matcha lattes en sweets. En het zal je vast niets verbazen, maar het eten is er dus vers. Heerlijk!

6. SUE food Rotterdam

Weer een pareltje in Rotterdam, maar deze verdient zeker een plekje in dit rijtje. Met geraffineerde suikervrije, glutenvrije en vegan producten maken zij de lekkerste combinaties