7x leuke ideeën voor in de babykamer

Wonen door Maj

De babykamer is toch té leuk om in te richten! Allemaal schattige printjes, knuffeltjes en de leukste DIY projecten. Nog wat inspiratie nodig voor de kamer van je kleine? Wij helpen je een handje op weg! Dit zijn 7x leuke ideeën voor in de babykamer.

1. Day dreamer

Deze day dreamer is toch schattig! Hang er leuke diertjes, wolkjes, sterretjes of andere figuurtjes aan. Je kunt hem ook helemaal in de zandtinten houden, zo weet je zeker dat die bij de babykamer past. Hier wordt je baby zeker rustig en blij van!

2. Boekenplank

Verzamel alle lievelingsboekjes op deze leuke boekenplank. Zo kun je elke avond een ander boekje uitkiezen en je kleintje in slaap brengen door voor te lezen.

3. Bloemen thema

Bloemen brengen vrolijkheid en rust! Hoe leuk zijn deze bloemen op de muur? Je kunt het thema ook doortrekken in de kussentjes, het dekbed of speelgoed. Mega schattig!

4. Kleding klaarhangen

Gebruik de Ikea kruidenrekjes om elke dag een setje kleding voor je baby klaar te leggen! Dat scheelt je weer tijd de volgende ochtend en het staat ook nog eens erg leuk. Een echte lifehack dus, want eigenlijk zijn deze rekjes hier niet voor bedoeld. Toch zijn ze er perfect voor!

5. Quotes

Een mooie quote maakt de kamer helemaal af. Je kunt een hele zoete quote of juist een grappige quote als: 'where the wild ones play' gebruiken. Zo verschijnt er elke keer een lach op je gezicht als je ernaar kijkt.

6. Posters

Als je nog leuke muurdecoratie zoekt voor in de babykamer, fleuren posters de ruimte helemaal op. Gebruik een thema die past bij de kamer en let natuurlijk ook op het kleurgebruik. Zo wordt de kamer één mooi geheel!

Bekijk hier ook de fijnste budget tips voor het inrichten van je babykamer.