Inspiratie voor de leukste nagellak creaties

Beauty & Mode door Esra

Wil jij jouw nagels er helemaal on fleek uit laten zien? Dat kan! Er zijn veel verschillende creaties die je op je nagels kunt creëren. Dat kan je laten doen door een nagelartiest, maar je kan het natuurlijk ook zelf proberen. In dit artikel geven wij jou de leukste inspiratie.

Lijnen

Het ziet er chic uit en heeft een minimalistische uitstraling. Lak eerst je nagels in een kleur die je mooi vindt. Vervolgens kun je de bovenste rand van de nagels nog een andere kleur lakken, zoals ze dat hieronder in de afbeelding ook hebben gedaan. Als dit is opgedroogd maak je een soort line-art op je nagels met weer een andere kleur. Hier gebruik je een tandenstokertje voor. En voilà: je nagels zijn prachtig!

Hartjes of andere figuurtjes

Het is een simpele creatie, maar het ziet er wel heel lief en mooi uit. Kleine figuurtjes op je nagels zijn leuk voor elke gelegenheid. Kleine, schattige hartjes bijvoorbeeld. Neem een zachte, roze lak als ondergrond en teken op elke nagel een klein, rood hartje. Hou je niet zo van hartjes? Dan zijn er heel veel andere figuurtjes die je tekent. Kies zelf wat je het leukst vindt.

Lees ook: Met deze truc lak jij jouw nagels nooit meer buiten de lijntjes

Sterretjes

Sterren op je nagels is nooit een verkeerde keuze. Er zijn diverse opties om de sterren ‘aan te kleden’. Natuurlijk is het mogelijk om sterren te tekenen met nagellak. Maar om je nagels net wat extra’s te geven, plak je er ook een klein, nep diamantje op.

Geblokt

Erg leuk en ook een beetje speels: nagels met een geblokt printje. Voor de kleur kun je natuurlijk kiezen voor het typische zwart met wit, alhoewel het ook erg leuk is met andere kleuren. Oranje met geel maakt het bijvoorbeeld lekker fleurig. Of ga je toch voor een frisse uitstraling door lichtgroen met donkergroen te combineren? De keuze is reuze!

Koeienvlekken

Het klinkt niet direct alsof het er mooi uit ziet, maar het tegendeel is waar. Koeienvlekken op je nagels zien er niet alleen mooi uit, het is ook nog eens super hip. Kies één of meer mooie kleuren uit die passen bij je outfit en jij loopt er helemaal in stijl bij!

Overgang van kleuren

Niet alleen ziet het er heel mooi uit, het geeft ook nog eens een elegante uitstraling. Een mooie kleurenovergang van een lichte tint naar iets donkerder in het midden, naar weer een lichtere tint. Maak ook deze look helemaal af door je outfit erop aan te passen.

Lekker kleurrijk

Een combinatie van té veel kleuren bestaat niet volgens jou? Pak er dan alle kleuren nagellak bij en lak elke nagel met een andere kleur. Of teken op elke nagel diverse figuurtjes met diverse kleuren zoals in de afbeelding hieronder. Een sterretje, bliksemschicht of een smiley: niets is te gek.

Kies een thema

Je nagels stijlen op basis van het seizoen is erg creatief en leuk. Kies in de herfst bijvoorbeeld voor een creatie met herfstige kleuren en bladeren. In de lente en zomer is het juist mooi om te kiezen voor frisse en vrolijke kleuren. Of pas je nagelcreaties aan naar aanleiding van de feestdagen. Neem bijvoorbeeld spookjes en pompoenen op je nagels tijdens Halloween.

Verschil per nagel

Om het een beetje speels te houden, kun je er ook voor kiezen om elke nagel anders te lakken. In dit artikel hebben we al diverse creaties besproken. Kies jouw favorieten uit en voeg deze mooi samen. Lak bijvoorbeeld één nagel helemaal in dezelfde kleur en kies voor ruitjes op de andere nagel. Een mooie line-art creatie ertussen is ook altijd mooi. Net zoals een nagel waarvan alleen de bovenste rand voorzien is van een kleurtje. Wees lekker creatief!