6 x DIY ideeën voor in de kinderkamer

Hobby door Maj

Een kinderkamer hoort natuurlijk een gezellige uitstraling te hebben en hoe kan je hier beter voor zorgen dan met leuke DIY ideeën! Van een zelfgemaakt opbergbankje tot een speelgoedplank: met deze DIY's krijgt de kinderkamer meteen een nieuwe look.

1. Opbergbankje

Maak je eigen opbergbankje, zodat de kleine lekker kan spelen, zittend een boekje kan lezen en ook nog eens al het speelgoed mooi opgebergd kan worden in het bankje. Twee vliegen in één klap en het staat ook nog eens super leuk!

2. Boekenplank

Wat is nou een leukere manier van alle kinderboeken opbergen dan op een leuke zelfgemaakte boekenplank? Nog even voor het slapengaan een boekje uitkiezen en klaar om naar dromenland te gaan!

3. Luchtballon ter decoratie

Deze DIY luchtballon is zo leuk om je kinderkamer mee op te fleuren! Super fun om zelf te maken en meteen een hele mooie herinnering.

4. Hangstoel voor in de kinderkamer

Hoe schattig is deze geweldige hangstoel? Lekker schommelen in de hangstoel en nog even tot rust komen onder het genot van een leuk voorgelezen verhaaltje voordat het bedtijd is!

5. Bureau

Dit te gekke jungle bureau is toch voor ieder kind een droom! En deze maak je in een aantal stappen helemaal zelf.

6. Speelgoedplank

Je herkent het vast wel: overal speelgoed en rommel in de kinderkamer. Hier is een oplossing voor, maak zelf een aantal speelgoedplanken om hier al het favoriete speelgoed op te bergen. Zo pak je het van de plank en zet je het ook gemakkelijk weer terug. Ideaal toch?