Tien manieren om je partner te verrassen

Lifestyle door Esra

Een verrassing voor je partner hoeft niet altijd duur, groot of spectaculair te zijn. Het gaat erom dat je moeite doet voor de ander en laat zien dat je van hem of haar houdt. En zijn honderden manieren om dat te doen. Hieronder delen wij een aantal lieve, leuke manieren om je partner te verrassen.

Bosje bloemen

Het kost maar weinig moeite, maar een bosje bloemen kan je partner al heel blij maken. Geef hem of haar daarom eens onverwachts een bosje van zijn of haar favoriete bloemen. Klein of groot? Dat maakt niet uit, het gaat voornamelijk om het gebaar!

Picknick

Als het goed is weet jij als geen ander waar je geliefde van houdt. Wordt hij of zij blij van een picknick? Kies dan een leuke plek uit, haal al zijn of haar favoriete eten in huis, stop het in een leuke picknickmand en ga gezellig samen picknicken.

Filmavond op de bank

Een verrassing hoeft helemaal niet duur te zijn. Bereid daarom eens een filmavond in je eigen huis voor. Steek kaarsjes aan, zet een leuke film op, haal lekkere snacks in huis en kruip heerlijk warm onder de dekens op de bank. Laat de filmavond maar beginnen!

Koffie ‘to go’

Kom jij onderweg naar je partner een koffietentje tegen? Neem dan eens als verrassing zijn of haar favoriete koffie mee. Alhoewel het jou bijna geen extra moeite kost, zal jouw partner het waarschijnlijk heel erg kunnen waarderen.

Een paar dagen ertussenuit

Als je van iemand houdt wil je die persoon het liefst de hele dag door zien. Dat kan natuurlijk gewoon thuis, maar je kunt je partner ook verrassen met een paar dagen weg. Mocht het financieel mogelijk zijn, kunnen jullie je deze dagen helemaal op elkaar vestigen. Kies een leuke plaats, regel het vervoer en verras je geliefde met deze (romantische) trip.

Lees ook: 8 originele Valentijn cadeaus om hem mee te verrassen

Lief briefje

Ga jij weg van huis en ligt je geliefde nog te slapen? Laat dan een briefje achter met een kort, lief tekstje erop. Zijn of haar dag zal met een glimlach beginnen.

Uiteten

Neem je partner als verrassing mee uiteten. Romantisch dineren met je partner: een avond heerlijk genieten van het verrukkelijke eten en van elkaars gezelschap.

“Ik moest aan jou denken”

Cadeautjes doen het natuurlijk altijd goed. Zie jij in de winkel iets liggen waarvan je zeker weet dat je partner het leuk gaat vinden, verras hem of haar hier dan mee. Het is altijd leuk om te horen dat je partner aan jou denkt bij het zien van een product. Dit is een bevestiging dat hij of zij, ook wanneer jullie niet samen zijn, wel aan jou denkt.

“Ik zag dat je deze bijna op had”

Iedereen met een vriend of vriendin: onthoud deze heel goed! Misschien klinkt dit voor jou niet als een ‘big deal’, maar voor veel mensen (vooral vrouwen) is dat het wel. Niet alleen scheelt het je partner tijd en moeite, ook laat het zien dat je op de kleine dingen let. Dit laat zien dat jij om haar geeft. Je partner zal zich er waarschijnlijk heel erg geliefd door voelen.

Allerlei lekkers (ongesteld)

Deze geldt alleen voor de mannen of vrouwen met een vriendin. Is het weer die tijd van de maand voor jouw vriendin? Verras haar dan met wat lekkere snacks. Dit zal ze 100% zeker waarderen.