Dit zijn dé nageltrends voor deze herfst

Beauty & Mode door Maj

Hoewel we nu nog niet helemaal met onze gedachtes bij de herfst zijn, is het toch al leuk om stiekem een beetje op de hoogte te zijn van aankomende herfst trends. Op het gebied van mode, maar ook onze nagels gaan mee met de laatste trends. Van nude tinten tot aan airbrushed nails: je komt alles tegen. Wij zetten de populairste nageltrends voor deze herfst voor je op een rij!

1. Chocolate brown

Helemaal in stijl met de herfst en winter mode voor 2023/2024, gaan we ook voor chocolate brown op de nagels. Misschien wel dé herfstkleur van 2023. Prachtig om te combineren bij beige, bruine of nude kleurige outfits.

2. Naturel

Less is more, is het motto van 2023 (op het gebied van nagels dan). Ga voor een mooie transparante lak of een naturel kleur op je nagels. Et voilà, je nails zien er meteen verzorgd en classy uit.

3. Metallic nagels

Metallic blijft al een lange tijd terugkomen, zo ook op onze nagels. Je kunt metallic details toevoegen of je hele nagel een metallic glow geven met behulp van de glazed-donut nagels, bekend geworden door Hailey Bieber. Wij zijn fan!

4. Airbrushed nagels

Het kost misschien iets meer moeite voor je nagelstylist, maar het resultaat mag er zeker zijn. Met het airbrushed effect zorg je voor een speelse en feestelijke creatie op je nagels. Super leuk als je toch een keer wat meer kleur wilt in de herfst!

5. Brown french tips

Een ware hit deze herfst: french tips in verschillende herfstige kleuren, zoals bruin, nude en rood. Je gaat dus niet voor de klassieke french manicure, maar voor een gekleurde tip. Hoe leuk is dat?

6. Khaki 

Welke kleur komt nog meer bij je op als je aan de herfst denkt? Juist, Khaki. Niet alleen in onze outfits zit deze kleur verwerkt, maar ook onze nagels mogen er echt aan geloven. Eén ding is zeker, je bent helemaal klaar voor de herfst met deze prachtige kleur.

7. Classy red

Rode nagels blijven altijd populair, ze zijn classy, chique en vrouwelijk. Perfect als je een feestje hebt of net even wat extra's wilt. Eigenlijk kan deze kleur heel het jaar door, maar allerlei verschillende tinten rood gaan we ook deze herfst heel veel spotten!

8. Nailart

Niet alleen in de zomer, maar ook in de herfst zien we veel nailart. Ook bloemetjes zijn zelfs in de herfst super leuk om te combineren met bijvoorbeeld de chocolade bruine kleur. Enig toch?

Bekijk hier ook hoe je jouw nagels sneller kunt laten groeien!