Dit zijn de modekleuren die we veel gaan spotten deze herfst en winter

Beauty & Mode door Maj

Elk seizoen kunnen we niet wachten op de nieuwe trends en modekleuren die ons te wachten staan. Zo ook deze herfst en winter duiken we weer in het archief van de Fashion Week shows. En dan nu speciaal om de modekleuren voor de herfst en winter van 2023-2024 te ontdekken. We zetten alles voor je op een rij, zodat jij voorbereid het volgende seizoen ingaat!

1. Rood

Rood blijft een knaller elk seizoen weer. We zagen het afgelopen zomer al veel, maar ook deze herfst/winter komt deze kleur weer terug. En dan gaat het vooral om vurig rood, bijna tegen het oranje aan. Wij zijn fan!

2. Bruin en camel

Een kleur die (hopelijk) nooit meer gaat verdwijnen uit het modebeeld: chocoladebruin is een grote trend aankomend seizoen en dan vooral veelvoorkomend in een ton-sur-ton look. Ook roestkleurige outfits kwamen regelmatig voor, een echte herfstkleur waar we stiekem ook wel heel veel zin in hebben om te dragen.

Verder kwam ook camel veel voor op de catwalk. Er waren veel camel-kleurige mantels te zien, maar ook jurken en pantalons doen het goed. Een echte all-time favourite.

3. Mosgroen

Alle tinten richting mosgroen gaan het goed doen dit modeseizoen. Geïnspireerd op de bossen en als symbool van bloei komt deze fijne kleur waarschijnlijk veel voor in onze garderobes.

4. Botergeel

Botergeel uit zich in kleuren als beige, crème en off-white. En ja lichte kleuren mogen ook in de herfst en winter, want hoe mooi is het om een botergele kleur met chocolade bruin bijvoorbeeld te combineren? Je ziet er meteen chique uit en deze kleur is perfect voor elke gelegenheid.

5. Midnight blue

Midnight blue is een net iets donkerdere kleur dan gewoon blauw, eigenlijk meer zoals de kleur van de lucht bij midnight. Een echte musthave aankomend seizoen en prachtig voor in de hersft/winter.

6. Violet

Violet staat voor vreugde en blijdschap. Hoe mooi om deze kleur ook gewoon door te trekken in de herfst en winter. Ga voor een mooie violet kleurige blouse of een tof tweedelig pak.

7. Antraciet

Ook antraciet blijft een modekleur, zo ook voor de herfst en winter van 2023/2024. Alle modehuizen paradeerde massaal in deze trendkleur en wij snappen wel waarom. Effortless, stijlvol en tijdloos.

 

Ben je benieuwd welke klaar jou het beste staat op basis van je oogkleur en haarkleur? Bekijk hier welke modekleuren het beste bij jou passen! Heerlijk om weer even door je garderobe te gaan en deze herfst en winter ready te maken.