Deze leuke events in augustus wil je niet missen

Lifestyle door Maj

Het is alweer bijna augustus en de zomer is volop in gang. Er zijn talloze evenementen en soms heb je even geen overzicht meer van wat nou een echte must is om te bezoeken. Welke.nl to the rescue, want wij zetten alle leuke events die je niet wilt missen op een rij!

1. Solar Weekend - Roermond

Zin in een weekendje feesten? Van 3 tot en met 6 augustus kan je helemaal losgaan in Roermond tijdens Solar Weekend. Je kan zelfs blijven overnachten en er een heel weekend van maken. Ontdek de tofste line up en maak er een onvergetelijk festival van! Een geweldig feest met vrienden om de zomer eens even goed in te luiden.

2. Huntenpop - Ulft

Dan Huntenpop in Ulft, het perfecte festival om met je hele familie of vriendengroep heen te gaan. Talloze leuke artiesten treden op en elk jaar is het weer een groots feest! Bezoek Huntepop op 11 of 12 augustus.

3. Foodtruck Festival Rrrollend - Den Haag

Als je van lekker eten en gezelligheid houdt, is Foodtruck Festival Rrrollend in Den Haag wat voor jou! Dit festival trekt door heel Nederland en staat van 18 tot en met 20 augustus in Den Haag. Echt een top plek om nieuwe gerechtjes uit te proberen, lekker drankjes te drinken en een avond zonder zorgen te beleven. Een echte aanrader dus!

4. Happy Feelings Festival - Groningen

Woon je in de buurt van Groningen? Dan is dit het perfecte festival voor jou! Een heerlijk zomers festival waar je op zaterdag 5 augustus tot in de late uurtjes door kan feesten. En de naam van het festival zegt al genoeg; alleen maar happy feelings zijn toegestaan op dit feestje!

5. Het Wijn Festijn - Den Haag

Ben je dol op wijn proeven en houd je van een lekker borrelhapje? Bezoek dan het Wijn Festijn van 11 tot en met 13 augustus in Den haag. Het leukste rondreizende wijnfestival van Nederland! Rode wijn, witte wijn of een verfrissende rosé? Proef al deze heerlijke wijnen op dit leuke festijn.