Leuke dingen om te doen in je vakantie

Lifestyle door Maj

De zomervakantie komt steeds dichterbij of wellicht ben je al aan het genieten van een heerlijke vakantie. Naast relaxen en ontspannen, wil je natuurlijk ook af en toe iets leuks doen. Met deze zomerse activiteiten hoef jij je zeker niet te vervelen in je vakantie!

1. Dagje wellness

Zin in een dagje ontspannen buitenshuis? Ga voor een lekker dagje wellness! Bijkomen in de sauna, afkoelen in het bubbelbad en relaxen op de zonbedjes: klinkt als de perfecte vakantiedag.

2. Een leuke barbecue organiseren

Een barbecue met vrienden of familie is altijd gezellig. Lees hier hoe je een leuke barbecue met vrienden kunt organiseren voor de perfecte zomeravond.

3. Dagje strand

Bij voorkeur als de zon schijnt, maar een dagje strand is ook heerlijk als het wat frisser is. Maak een mooie wandeling en stop bij een leuk strandtentje voor een koffie. Heel fijn om af en toe even uit te waaien!

4. Maak je huis en tuin summer-proof

Om in huis ook een beetje in de zomerse sferen te blijven, kan je jouw huis en tuin een zomerse make-over geven. Planten, bloemen, vrolijke accessoires. Zo heb je thuis ook een vakantiegevoel en dat is natuurlijk wat we willen!

5. Bootje huren

Een dagje op het water vertoeven is al een mini-vakantie op zich. Stop onderweg voor een duik (als het veilig is), vaar naar een gezellig stadje of geniet van je omgeving in de natuur.

6. Ga een dagje offline en relax

Het geeft zoveel rust om een dagje offline te gaan, even helemaal niks aan je hoofd. Lees een boek, duik de natuur in of kijk een film. Genieten!

7. Maak een mini-roadtrip

Pak de auto en maak een mini-roadtrip. Neem wat vrienden mee en ontdek het onbekende, een echt dagje avontuur. Zorg er voor dat je een koelbox meeneemt met genoeg drinken en eten, zodat je onderweg wat lekkere snacks hebt!