De 5 beste uitklapbare bedden om ruimte te besparen in een kleine slaapkamer

Lifestyle door Djamila

Blijven er regelmatig vrienden of familie logeren? Maar investeer je liever niet in een groter bed dat behoorlijk wat ruimte in beslag neemt? In dat geval is het zeker een goed idee om een uitklapbaar bed in overweging te nemen. Deze bedden zijn in een mum van tijd open- en dichtgeklapt en zijn dus de perfecte investering als je onverwachts wat extra slapers in huis krijgt. Kun je niet wachten om een uitklapbaar bed van hoge kwaliteit in huis te halen? Om het je wat makkelijker te maken, hebben we een paar handige modellen voor je op een rijtje gezet. Laat het shoppen dus maar snel beginnen!

1. Kwaliteit en design gaan perfect samen in een uitklapbaar bed van Hypnia

Veel mensen kiezen vandaag de dag voor een uitklapbaar bed van het merk Hypnia. En dat is ook met een reden. Kwaliteit en design gaan namelijk perfect met elkaar samen. En dat voor een erg aantrekkelijke prijs. Het is dus een goed idee om je wat verder te gaan verdiepen in dit bed. Op zowel het type matras als het type lattenbodem is de keuze volledig aan jou. Op deze manier voldoet het bed altijd voor de volle 100% aan je wensen en eisen.

2. Een boxspring gevoel met een uitklapbaar bed van Beter Bed

Zorg je maar al te graag voor een warm en welkom gevoel als je een keer een aantal logees over de vloer hebt? Dan is het altijd een goed idee om te investeren in kwaliteit. Kies bijvoorbeeld voor een uitklapbaar bed dat voor een echt boxspring gevoel zorgt. Het ligt lekker en comfortabel en je gasten worden uitgerust wakker. Een model van Beter Bed is daar een goed voorbeeld van.

3. Ga handig om met de beschikbare ruimte met een uitklapbaar bed van de Boxspring Company

Een van de voornaamste redenen waarom je een uitklapbaar bed in huis wilt halen, is het besparen van de ruimte. Heb je er daarom al eens een keer over nagedacht om te investeren in een bed dat je verticaal in kunt klappen? Ideaal om neer te zetten in de hoek of achter de hoge schotten op zolder. Al met al is het bed netjes uit het zicht en heb je meer ruimte voor het opbergen van andere spullen.

4. Een betaalbaar uitklapbaar bed van het merk Bedworld

Heb je weleens een keer gehoord van een uitklapbaar bed van het merk Bedworld? Veel mensen kiezen voor deze uitvoering vanwege de aantrekkelijke prijs. Een solide houten lattenbodem en een zwart onderstel zorgen voor het nodige slaapcomfort en een eigentijdse uitstraling. Al met al is dit een erg fijne investering voor mensen met een wat kleiner budget.

5. Back to basic met een uitklapbaar bed van Sleepking

Een van de meest bekende uitvoeringen, is een uitklapbaar bed van Sleepking. Met dit model ga je back to basics. Toch is het model comfortabel, compact en heerlijk om op te slapen.