Met deze zomerse outfits ben jij helemaal beach ready

Beauty & Mode door Maj

Heb jij ook zo zin in de zomer? Heerlijk naar het strand en genieten van de zon. Nu alleen nog een outfit en je zomer is compleet! Geen zorgen, want met deze zonnige outfits ben jij helemaal beach ready.

1. Wit overhemd

Een wit overhemd is een must in de zomer. Draag hem casual op een kort broekje, opgeknoopt als diner outfit of over je bikini en je outfit is helemaal compleet. Een super handig item waar je alle kanten mee op kan!

 2.  Pantalon

Voor een dinner on the beach, is dit de perfecte look. Een mooie pantalon in een koele stof, een zwarte top, rieten tas en sandalen. Echt een heerlijke outfit!

3. Crochet

Crochet is in de zomer altijd goed. Het draagt heel fijn met warm weer en het staat ook nog eens leuk! Ook perfect voor een zomer festivalletje.

4. Beach dress

De beach dress mag natuurlijk niet ontbreken in het lijstje. Een strandjurkje is makkelijk en lekker luchtig. Je gooit hem zo over je bikini heen en je outfit is meteen af.

5. Linnen outfit

Linnen is één van de fijnste materialen om te dragen in de zomer. Het geeft meteen een beachy look. Slippertjes of een sandaaltje eronder en je bent klaar!