Ook zo dol op koffie? Dit zijn de 5 leukste koffiezaken in Nederland

Lifestyle door Maj

Maar even, een goede koffie bij een gezellig koffiezaakje kan je dag toch helemaal compleet maken? Onderweg naar werk of juist voor een ontspanningsmomentje nog even een lekkere latte macchiato of flat white scoren. Eigenlijk moeten we veel vaker zo'n momentje voor onszelf nemen. Dus, ben jij klaar voor deze koffiemarathon bij de gezelligste hotspots en verstopte parels? Wij delen onze top 5 leukste koffiezaken in Nederland!

1. Kek - Delft

Aan de gezellige Delftse grachten vind je Kek. Heerlijk als je zin hebt in een lekkere ontbijt of lunch, maar ook voor een goede kop koffie kan je hier terecht!

2. Cotton & Coffee - Doesburg

Dit pareltje bevindt zich in de gezellige Hanzestad Doesburg. Het is een conceptstore en koffiezaakje in één, waar je tijdens het drinken van een heerlijke kop koffie wordt omringd door de mooiste kleding, sieraden en cadeautjes. Neus lekker tussen de nieuwste collecties en geniet van het authentieke pand met een lekker bakkie in je hand!

3. Coffeelovers - Maastricht

Coffeelovers heeft zes vestigingen in Maastricht en zit verder ook nog in Eindhoven, Nijmegen en Roermond. Toch springt de vestiging in de Dominicanenkerk in Maastricht wel echt eruit. Een hele fijne sfeer met niet geheel onbelangrijk; heerlijke koffie!

4. Billy's Coffee - Nijmegen

Bij Billy’s Coffee hangt een hele gezellige en gemoedelijke sfeer, waar je als je in de buurt bent zeker langs moet gaan voor een goeie bak specialty coffee. En als de koffie je bevalt, kun je hier ook heerlijke koffiebonen kopen!

5. Y.A.M'S Koffie & Lunch - Harderwijk

Bij Y.A.M'S in Harderwijk vind je de lekkerste huisgemaakte taartjes, ontbijt- en lunchgerechten en natuurlijk koffie. Met hun barista certificaat kan je genieten van de mooiste Latte Art. En als je toch zin hebt in iets anders dan koffie, kan je hier ook een high tea of high wine houden, yum!

Toch liever thuis aan de slag gaan? Zo maak je zelf de lekkerste Starbucks recepten!