5 lifehacks waardoor je BH-bandjes niet meer zichtbaar zijn

Life Hacks door Maj

Soms kan een BH heel vervelend in de weg zitten, vooral als je een mooie jurk draagt met een open rug of een strapless top. Niet getreurd, want wij hebben hier dé oplossing voor. Dit zijn 5 handige lifehacks op een rij, zodat je BH-bandjes nooit meer zichtbaar zullen zijn!

1. Fashion clips

Fashion clips zijn handig om je BH bandjes bij elkaar te houden. Als je bijvoorbeeld een racerback top of jurk wilt dragen, is deze hack ideaal. Als je geen fashion clip in huis hebt kun je ook voor een paperclip gaan. Een hele fijne tip in de zomer!

2. Boobtape

Boobtape is de oplossing voor heel veel problemen. Draag je een laag decolleté? Lift je boobs met boobtape. Draagt je een strapless jurk? Tape je boobs met boobtape. En zo nog even door! Dé lifehack tegen die de aller diepste halslijnen. Daarnaast geven ze je borsten ook nog eens een extra lift, zodat ze extra mooi uitkomen in je favoriete jurk. Yeey!

3. Strapless BH

Deze ken je vast wel: de strapless BH. Maar wist je dat veel normale BH's ook om te toveren zijn tot een strapless variant? Als er haakjes aan de bandjes zitten, kan je deze loshalen en dragen bij bijvoorbeeld een strapless jurkje.

4. Plak BH

Met een plak BH creëer je een extra lift en kan je veel meer kledingstukken makkelijk doordragen. Super handig!

5. Nipple covers

Nipple covers dienen niet alleen als vervanger voor je BH, maar ze zijn ook heel fijn om onder boobtape te dragen. Perfect om mee te nemen op vakantie in je koffer, zodat je goed voorbereid bent op alle strapless tops en spaghetti bandjes!