Een serveertrolley stylen: zo doe je dat

Wonen door Chloe

Ze zijn weer helemaal terug: serveertrolley's. Deze vintage trend is een echte eyechatcher in je interieur. Overweeg jij er zelf ook één te nemen? Dan is het van belang dat je hem goed styled zodat het niet rommelig oogt. Weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Wij vertellen je hoe het moet.

Minibar

Een serveertrolley is perfect om een leuke minibar van te maken. Verzamel daarom wat mooie flessen drank om erop te zetten. Ga bijvoorbeeld voor een fles gin of whiskey en zet deze bovenop de trolley.

Mooie glazen

Bij een mooie minibar horen natuurlijk ook een aantal mooi glazen. Style de trolley door er een paar leuke cocktailglazen op te zetten. Zorg dat je altijd een even aantal hebt, zodat je er een mooi rijtje van kan maken.

Cocktail accessoires

Maak het cocktail gevoel helemaal compleet doormiddel van verschillende accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een barspoon, een barmaatje en een cocktailshaker.

Decoratie

Heb je nog wat ruimte over of staat je trolley tegen een muur aan? Maak de trolley dan helemaal af met wat leuke accessoires. Zet bijvoorbeeld een mooie lijst tegen de muur of zet een vaas neer om wat extra kleur te geven aan je trolley.