Deze life-changing beauty lifehacks moet je lezen

Beauty & Mode door Maj

Hacks kunnen life-changing zijn als het gaat om beauty. Maar wat zijn nou de meest handige en leuke beauty lifehacks? Wij zetten ze voor je op een rij! 

1. Gezichtsmassage

Een gezichtsmassage stimuleert de doorbloeding in je gezicht. Beweeg je vingers in een circulaire beweging vanuit de binnenkant naar de buitenkant van je ooghoeken. Herhaal dit een aantal keren en tap daarna nog met je vingers op je gezicht. Dit voorkomt rimpels en voelt ook nog eens heerlijk aan.

2. Foundationvlekken verwijderen met scheerschuim

Niets zo irritant als foundationvlekken in je kleding. Gelukkig is dit probleem makkelijk op te lossen door scheerschuim op de vlek aan te brengen en met de bolle kant van een lepel erover heen te wrijven. Daarna kan je de vlek uitspoelen en is je kledingstuk weer helemaal schoon!

3. Verwarm je pencil eyeliner

Soms kan je kohl potlood niet meer veel afgeven, probeer dan eens om je eyeliner te verwarmen met behulp van een föhn of bijvoorbeeld een heet strijkijzer. Het pencil krijgt nu meer een gel formule en is hierdoor makkelijker aan te brengen.

4. Spray je haarborstel met parfum

Parfum rechtstreeks op je haar sprayen is niet goed voor je haar, dus wat je wel kan doen is een beetje parfum in je haarborstel sprayen. Nu ruikt je haar na het borstelen heerlijk.

5. Vaseline om je parfum langer te laten zitten

Last but not least, breng een beetje vasaline aan op je polsen voordat je parfum sprayt. Dit zorgt ervoor dat de parfum langer blijft zitten en je langer ervan kan genieten.