Dit zijn de leukste activiteiten op Moederdag

Lifestyle door Maj

Moederdag is het perfecte moment om je moeder te bedanken en in het zonnetje te zetten. Toch is het soms ook leuk om herinneringen te maken samen in plaats van een cadeau te geven. We got you, want dit zijn de leukste activiteiten op Moederdag.

1. Spa-day

Een spa dagje is heerlijk om samen te relaxen en tot rust te komen. Bezoek een spa of organiseer zelf een heerlijke spa dag thuis met behulp van deze tips.

2. Thuisbioscoop

Geen zin om erop uit te gaan? Tover je huis om in een bioscoop. Maak jullie favoriete cocktails, hapjes en kies een gezellige film uit. Pak de dekentjes erbij en laat jullie filmdagje maar beginnen! 

3. Wandelen en lunchen

Bezoek een mooi natuurgebied of jullie lievelingsstad voor een dagje wandelen. Stop ondertussen op wat mooie plekken en vergeet niet om lekker ergens te gaan genieten van een lunch.

4. Picknicken

Het zonnetje begint weer te schijnen en we hebben allemaal zin om lekker naar buiten te gaan. Zoek een lekker plekje op in de natuur en neem al je favoriete snacks mee voor een leuke picknick

5. Workshop volgen

Samen een workshop volgen is altijd een goed idee. Ga lekker samen Italiaans koken of volg een creatieve workshop. Een hele gezellige activiteit voor op de zondagmiddag!

6. Neem samen een mani-of pedicure

Verwen je moeder met een manicure of pedicure. Kies jullie favoriete salon uit en boek een middagje selfcare, dat zal je moeder zeker waarderen!

7. Een high tea of high wine

Beiden gek op lekker eten? Met een high wine of high tea sla je nooit de plank mis. Cheers!