De Nationale Carrièrebeurs komt eraan: ontvang gratis e-tickets

Lifestyle door Redactie Welke

Nog een paar dagen en dan gaat het grootste carrière-evenement van de afgelopen 10 jaar van start: De Nationale Carrièrebeurs! Ben jij student, starter of (young) professional en wil jij je oriënteren op de arbeidsmarkt, je (nieuwe) droombaan vinden en/of oneindig netwerken? Daar is De Nationale Carrièrebeurs dé plek voor.

14 & 15 april: De Nationale Carrièrebeurs

Ontmoet – na de beursopening met Nicolette van Dam en Bas Smit – meer dan 200 topwerkgevers, zoals onder andere Unilever, Rabobank, Friesland Campina, Rituals, Disney en Randstad. Volg tussen het netwerken door één (of zoveel je wilt) van de 80 carrièregerichte- en/of vakinhoudelijke workshops speciaal gericht Vrouw & Carrière, met onderwerpen zoals:

·       ‘Boost je carrière met je Female Factor!’

·       ‘Voor elke vrouw die promotie maakt, verlaten er twee de organisatie.’

·       ‘Ontdek je passie!’

Na een drukke netwerk-dag op De Nationale Carrièrebeurs is het tijd voor een feestje! Op vrijdag 14 april blaast topartiest Flemming het dak van de RAI Amsterdam en op zaterdag 15 april wordt de 25ste editie in stijl afgesloten met een live optreden van Emma Heesters! Download je gratis e-ticket voor De Nationale Carrièrebeurs via carrierebeurs.nl of download de Carrièrebeurs app.

Match&Meet

Kan jij niet wachten tot De Nationale Carrièrebeurs op 14 & 15 april en wil je nu al in gesprek met topwerkgevers, of wil je op de beurs zelf precies weten met welke werkgever jij een match hebt? Match&Meet is dé online matchingtool waardoor jij voorafgaand aan, tijdens- en na De Nationale Carrièrebeurs in contact kunt komen met de 200 deelnemende topwerkgevers en opleidingen. Schrijf je gratis in voor De Nationale Carrièrebeurs, maak aansluitend een Match&Meet profiel aan en profiteer van heel veel voordelen! Zo bepaal jij zelf met welke werkgever je niet gematcht wilt worden, vergoot je de kans om voorafgaand aan de beurs in contact te komen met topwerkgevers én je valt sneller op bij recruiters. Kortom: met Match&Meet vind jij jouw droombaan op De Nationale Carrièrebeurs gegarandeerd sneller!