Weekendje thuis blijven? Dit zijn de leukste activiteiten om binnenshuis te doen

Lifestyle door Maj

Het kan heerlijk zijn om een weekend je agenda leeg te laten en lekker thuis te blijven. Even goed bijkomen van een drukke week, het huis op orde maken en gezellige dingen doen met je gezin of vrienden. Toch kan het soms lastig zijn om leuke activiteiten te verzinnen, waarvoor je het huis niet hoeft te verlaten. Wij helpen je een handje op weg en delen de leukste activiteiten om binnenshuis te doen. 

1. DIY activiteiten

Op Welke.nl staan genoeg leuke DIY projecten waar jij je de hele dag mee kunt vermaken. Meestal ook nog met maar een paar benodigdheden die je misschien al wel in huis hebt! Maak bijvoorbeeld je eigen duurzame roomsprayeen moisturizer om je skincare routine compleet te maken of neus nog even verder tussen alle leuke DIY'S!

2. Een spa avond bij je thuis

We hebben het allemaal wel eens nodig: een spa avond bij je thuis. Heerlijk als je even wilt ontspannen, maar wat nou als je gewoon even zin hebt om thuis te blijven en het een beetje budgetproof wilt houden? Zo organiseer je een complete spa avond vanuit jouw eigen badkamer, genieten maar!

3. Kokerellen

Slaat de verveling toch een beetje toe? Kokerellen is altijd een goed idee! Bak een lekkere taart of kook een uitgebreid recept waar je normaal niet zoveel tijd voor hebt. Af en toe jezelf verwennen met een heerlijk diner mag namelijk ook gewoon!

4. Bingewatchen

Koop je favoriete snacks, zet een kop thee en kijk je favoriete serie of film. Perfect voor een luie zondag om even optimaal te genieten van je weekend. 

5. Spelletjesdag

Liever iets actiever bezig zijn? Speel leuke bordspellen en nodig wat gezellige mensen uit om een middagje je fanatieke kant te laten zien!

6. Haal alvast de lente in huis

We kijken er nu al naar uit, de lente. Ook wij ervaren al vrij vroeg de lentekriebels en waarom zouden we niet gewoon alvast beginnen met het zonnetje in huis te halen? Met deze 5 tips haal je nu al de lente in huis!

7. Neem wat tijd voor jezelf

Soms kan het ook lekker zijn om even helemaal niets te doen en wat tijd voor jezelf te nemen. Mediteren bijvoorbeeld kan heerlijk zijn om de dag mee te starten. Even zen worden en alle gedachten van de afgelopen week op een rij zetten.

8. Pimp je interieur

Toe aan een nieuwe look in je huis? Pimp je interieur door de voorjaarstrends van 2023 toe te voegen aan je huis of een muur een nieuwe kleur te geven.