Dit zijn de meest voorkomende tassen die jij in 2023 gaat spotten

Beauty & Mode door Maj

Een tas is natuurlijk erg functioneel, maar maakt ook je outfit compleet. In 2023 gaan we weer een aantal nieuwe tassentrends spotten en geloof mij: het zijn ware statement pieces. Van fluffy tassen tot metallic eyecatchers, de show ga jij zeker stelen met deze trendy bags. Dit zijn de meest voorkomende tassen die jij in 2023 gaat spotten.

1. Halve maan tas

Deze vorm tas gaan we nog héél veel tegenkomen, de halve maan tas. Net even iets anders dan de welbekende baguette bag die al een tijdje onder de radar is. Een perfecte tas om je office look compleet te maken of als je wat meer classy de dag door wilt komen. Vergeet niet, je kan hem net zo gek maken als je wilt door hem in een echte knalkleur te nemen. Genoeg opties!

2. Puffy bags

Dit jaar gaan we niet alleen voor puffy jassen, maar ook voor puffy bags! Ook andere opvallende texturen zoals popcorn of gehaakte tassen zullen een opkomst maken. Een hele goede toevoeging als je jouw outfit even een beetje extra spice wilt geven.

3. Glanzende handtassen

Niet alleen voor een avondje uit, maar ook gewoon voor een dagje kantoor: de metallic handtassen. Deze tas hoeft helemaal niet heftig te zijn als je hem combineert met een ton sur ton outfit bijvoorbeeld. Hierdoor wordt je look meteen een stukje spannender.

4. Denim tassen

Denim is een begrip waar we dit jaar niet onderuit komen en het leuke is dat het allemaal met elkaar gecombineerd mag worden. Dus pak die denim tas er gewoon bij als je een dagje je favoriete jeans draagt! Je kan gaan voor een klassieke uitvoering of juist een hele stoere variant met rafels.

5. Shearling of fuzzy tassen

Dit zul je vooral deze herfst veel tegenkomen: fuzzy, fluffy en teddy tassen. Bedenk een fluffy textuur en je komt hem zeker tegen, ja - ook in de vorm van een tas. Geeft je outfit net even een extra schattige en pluizige touch, hoe kan je hier nou geen fan van zijn?