De lente komt eraan! Deze fashion trends ga jij in het voorjaar veel tegenkomen

Beauty & Mode door Maj

Van metallic broeken tot aan doorschijnende stoffen: alles komen we tegen dit voorjaar. We mogen lekker uitpakken met veel kleur en verschillende materialen. Toch word je soms overspoeld met allerlei nieuwe trends en daarom helpen wij je een handje om je garderobe voorjaars proof te maken. Dus, wil jij je vast voorbereiden op de aankomende fashion trends? Welke.nl zet de meeste toffe en vaak voorkomende trends voor je op een rij, zodat jij in ieder geval vol met inspiratie en leuke outfit ideeën de lente in gaat. Eén ding is zeker, saai wordt het zeker niet.

1. Bomberjack

Ben je opzoek naar een nieuwe jas voor het voorjaar? Dan is een bomberjack perfect om het nieuwe seizoen mee in te luiden. Stoer doch chique plus je kan het jack letterlijk overal overheen gooien. Je maakt je outfit net even wat meer edgy. Onmisbaar dus als je bezig bent met je nieuwe voorjaarsgarderobe.

2. Denim on denim

Hier kunnen we dit voorjaar niet meer omheen: full denim outfits. Denk aan een denim jumpsuit, een denim top met een jeans of een denim jurk. Vergeet vooral niet de opkomst van de lange spijkerrok dit voorjaar. Oh en als je echt obsessed bent met deze trend, kan je ook voor denim boots gaan. The more the better in dit geval!

3. Rood

De kleur die we extreem veel gaan spotten deze lente is rood. Niet zacht rood, maar echt knal knal rood. We zagen de kleur van de liefde veel voorbij komen op de catwalk en wordt een echte trendkleur dit voorjaar.

4. Metallic

Dit jaar komen we veel metallic tegen: tassen, tops, broeken en allerlei accessoires. Lekker shinen dus in je metallic roze, gouden of misschien wel zilveren items!

5. Mesh

Mesh zien elk jaar wel weer een keer terugkomen. Ook deze lente en zomer kunnen we er niet omheen, want we zagen bij verschillende shows transparante stoffen voorbij komen. Je moet wel even weten hoe je mesh goed kunt stijlen om het elegant te houden, maar door het op de juiste manier te combineren steel jij zeker de show!