Trendalert! Deze broekentrends ga je dit jaar veel zien

Beauty & Mode door Maj

Een goede broek is soms best lastig te vinden, want er zijn talloze verschillende modellen. Ook dit jaar hebben we weer allerlei soorten broeken gespot die hun opkomst gaan maken of je juist weer uit de kast kan trekken. Anno 2023 wordt de broek namelijk niet meer gezien als een basic item in je garderobe, maar ook als eyecatcher om je outfit een boost te geven. Om het wat makkelijker te maken hebben wij de broekentrends die je dit jaar veel gaat zien op een rij gezet. Shop ze!

1. Cargo pants

Menig fashion liefhebber moest hier even aanwennen, maar hij is al een tijdje terug van weggeweest: de cargo pants. Ook dit jaar moeten we er weer aan geloven. Als je een keer voor iets nieuws wilt gaan, kan je ook kiezen voor een cargo jeans of juist een wat chiquere variant in een satijnen stof. Met dit statement piece is je outfit in ieder geval meteen af!

2. Bootcut jeans

Een echte klassieker, de bootcut jeans. Haal hem dus maar weer tevoorschijn, want in 2023 kunnen we deze jeans gewoon weer rocken. Combineer hem met een comfy sneaker of juist een paar hakken voor een wat meer uitgesproken look.

3. Metallic 

Dit jaar mag alles metallic: tassen, tops, nagels en dus ook broeken. Dit hoeft niet per se zilver metallic te zijn, want we zien ook veel roze, paars of goud. Het is even wennen, maar wij zijn fan!

4. Pin stripe

Heb je een werkafspraak, een etentje of ga je een dagje erop uit? De pin stripe broek is eigenlijk altijd goed. Als je wat meer comfortabel wilt gaan combineer je hem met een wollen trui en voor een chique look kan je hem als co-ord met een pin stripe blazer dragen.