Deze kleur beddengoed zorgt ervoor dat je een betere nachtrust hebt

Lifestyle door Maj

Het kan dus echt: kleuren in je slaapkamer kunnen je slaap positief beïnvloeden. Ook de kleur van je beddengoed kan je nachtrust bevorderen. Klinkt heel gek, maar het werkt zeker. Toch maar eens tijd om je slaapkamer een nieuwe frisse look te geven met dit kleur beddengoed! 

1. Blauw beddengoed

Blauw beddengoed doet volgens onderzoek het meeste voor je slaap. Deze kleur zorgt voor rust en werkt kalmerend. Je lichaam en geest komen tot rust en daardoor ga je beter slapen. Denk niet meteen aan een opvallende, felle kleur blauw. Ook pasteltinten of een mooie diepe kleur kunnen het goed doen. 

2. Roze beddengoed

Een roze kleur op je bed zorgt voor een vriendelijke en lieve uitstraling. Na een lange dag kom je terecht in een zacht bed met een romantische uitstraling wat goed werkt voor je nachtrust. Met een gerust hart je bed in dus!

3. Wit beddengoed

Toch liever geen heftige kleur als beddengoed? Dan is wit ook gewoon een hele goed optie. Het behoudt de rustige feeling en geeft een luxe gevoel. Ga dan wel zeker voor beddengoed wat jij fijn vindt aanvoelen, dit kan katoen of juist een crispy stof zijn. Slaaplekker!