6x de lekkerste combinaties voor op een tosti

Food door Chloe

Zo simpel, maar zo lekker. We hebben het natuurlijk over tosti's. Dit zouden we iedere dag wel als lunch kunnen eten. Heb je zin in even wat anders dan een tosti ham kaas? Lees dan vooral even verder, want wij hebben de lekkerste combinaties voor je op een rijtje gezet.

1. Oude kaas met serranoham

Oké, toch een tosti ham kaas dus, maar net even anders. Deze tosti heeft namelijk veel meer smaak. Vooral als je fan bent van zoute hammetjes is deze tosti helemaal perfect voor jou.

2. Geitenkaas met spek

Oeeeh, deze is zo lekker. Wanneer je geitenkaas en spek op een broodje combineert weet je zeker dat het feest wordt. Deze tosti maak je nog lekkerder door wat honing en walnoten toe te voegen. Enjoy!

3. Tonijn en kaas

Deze staat ook wel bekend als de Tuna Melt. Gesmolten kaas, tonijn en wat ui en je bent er. Ook wat dunne plakjes tomaat maken deze tosti helemaal af.

4. Caprese

Hmm... Van caprese worden we natuurlijk allemaal blij. Deze vega tosti is super makkelijk te maken. Doe wat tomaat en mozzarella op een broodje en bak in een pan. Nog wat pesto toevoegen en smullen maar.

5. Gegrilde groenten

Ga voor de healthy variant met een tosti gegrilde groenten. Aubergine, worteltjes, ui en rucola om hem af te maken. Natuurlijk kan je ook kaas toevoegen of vegan kaas als je op zoek bent naar een lekker vegan tosti recept.

6. Salami en cheddar

Als er een kaas gemaakt is om te smelten dan is het wel cheddar. Combineer dit met salami en een beetje pesto en je hebt een heerlijke maaltijd. Eetsmakelijk!