Unieke natuurhuisjes om romantisch te overnachten

Lifestyle door Maj

Ben jij ook zo dol op samen een weekendje weg gaan? Neem dan snel een kijkje in één van deze prachtige natuurhuisjes. Heerlijk even tot rust komen en de tijd nemen voor elkaar onder het genot van een mooi uitzicht in de natuur. Benieuwd wat onze top 5 is? Lees dan snel verder!

1. Tipi in Ven-Zelderheide

Niet echt een huisje, maar romantisch en knus is het zeker! Deze tipi is maar liefst 60m2 en voorzien van luxe sanitair en een zeer comfortabel bed. Een prachtig uitzicht om samen even volledig tot rust te komen.

2. Coco's Buitenhuisje op de Veluwe in Nunspeet

Coco's Buitenhuisje is een echte must om te bezoeken als je richting de Veluwe wilt gaan. De omgeving is daadwerkelijk prachtig: je kan lekker gaan wandelen in het bos, zwemmen in het Veluwemeer of de karakteristieke Hanzesteden bezoeken. Ook het huisje zelf is erg gezellig met een warm en sfeervol interieur. Perfect voor een weekendje eropuit!

3. Natuurhuisje in Werkendam

Houden jullie van avontuur en een actieve vakantie? Aan de rand van Nationaal Park De Biesbosch, verscholen tussen wilgenbossen, vind je dit verborgen 'biobased' natuurhuisje in Werkendam. Ook wel genoemd: ‘cabin in the woods’. Het huisje is alleen te bereiken per fiets, kano of wandelschoenen. Echt voor de avonturiers onder ons! 

4. Natuurhuisje in Zeewolde

Dit natuurhuisje geeft het ultieme buitengevoel, doordat het buitenverblijf is voorzien van 3,5 hoge glazen deuren die volledig open kunnen aan beide kanten. Ook is er een prachtige bostuin en ben je hier van alle gemakken voorzien. Vergeet niet wat leuke spelletjes en borrelhapjes mee te nemen voor een gezellige avond omringd door de natuur.

5. Natuurhuisje in Oosterwolde

Dit sfeervolle chalet staat onder de bomen en tussen de weilanden met een prachtig panoramisch uitzicht over de landerijen. Een echt pluspunt aan dit huisje is de prachtige zonsopkomst die je samen kan bewonderen. Geniet ondertussen van de vele trekvogels en als je geluk hebt zie je zelfs het ijsvogeltje voorbijkomen!