7 keer inspiratie voor geaccuenteerde muren om jouw wanden een upgrade te geven

Hobby door Zora

Heb jij een kale muur en wij jij iets anders dan een gallery wallWij delen zeven keer inspiratie voor prachtige geaccentueerde wanden.

1. Lattenwand

Lattenwanden zijn tegenwoordig zo populair dat jij verschillende aanbieders voor op maat gemaakte latjes online kan vinden. Je kan het natuurlijk ook zelf DIY-en. Wij zijn super fan van deze trend!

2. Wand met lege fotolijstjes

Nog een super idee om jouw muur een upgrade te geven is met lege fotolijstjes. Ga naar de lokale kringloop en verzamel een groot aantal lijstjes. Hang ze op en verf erover heen. Voilà, een prachtige geaccentuuerde wand!

3. Geaccentueerde zeshoek muur

Je kan zo creatief zijn als jij wilt, wanneer het aankomt op het bekleden van jouw muren. Ga bijvoorbeeld voor een geometrische look zoals deze wand met zeshoeken.

4. Wand met planken

Deze stijl muurbekleding zien we in menig interieur: een wand met planken. Een simpele manier om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen!

5. 3D wand met cirkels

Vind je de bovenstaande voorbeelden alsnog een beetje saai? Ga dan voor 3D muurdecoratie.

6. Visgraat wandbekleding

Visgraat vloeren zijn hot, maar visgraat wandbekleding is nog geweldiger, vind je niet?

7. Regenboog latjeswand

Een andere variant op de latjeswand is de lattenmuur in regenboog kleuren. Verf de houtenlatjes in verschilende tinten en ga door op het plafond!