De leukste outfits om te dragen tijdens je date-night op Valentijnsdag

Beauty & Mode door Maj

Help! Je hebt een date-night op Valentijnsdag, maar wat moet je aan? Soms heb je even geen inspiratie en wil je toch iets dragen waar je jezelf goed en zelfverzekerd in voelt. Hierbij hoef je niet meteen te denken aan a little black dress met hakken, want je kan ook toffe looks creëren met een jeans of een blazer. Wij geven je graag wat outfit inspiratie mee, zodat je met een gerust gevoel richting je date kan gaan, thank us later!

1. Powersuiting

Een goede blazer en pantalon is al enkele jaren niet meer weg te denken uit onze garderobes, maar hoe zorg je er nou voor dat de powersuit ook geschikt is voor een date-night? Combineer het pak met een kleurrijke touch en een goed paar hakken voor een vrouwelijke en zelfverzekerde uitstraling. Zakelijk, maar ook mega impressive!

2. Jeans 

Jeans is zo'n basisitem wat we gewoon in onze kast moeten hebben liggen. Om dit item heen kan je namelijk talloze outfits samenstellen, zo ook voor een Valentijns gelegenheid. Om hem iets meer spice te geven, kan je de jeans in combinatie met hakken en een stoere leatherlook blazer dragen. 

3. De minirok

Waarschijnlijk heb je al menig celeb gespot in dit mode item. Spannend, maar wel een hele grote trend: de minirok. Om de rok iets toegankelijker te maken kan je hem dragen met een oversized blazer of een paar hoge laarzen. Als je opzoek bent naar iets meer pit in je outfit, is dit een heel goed alternatief.

4. Off shoulder top

Een blote schouder maakt je look meteen geschikt voor een avondje uit. Of je hem nou combineert met een jeans, een pantalon of een rok: op alle manieren kan je deze top goed stijlen om je Valentijn te veroveren. 

5. Dress to impress

Voel jij je toch lekkerder in een jurk? Got it. Trek je favoriete jurk aan, trenchcoat eroverheen en je bent klaar voor de date. Nogmaals: dress to impress!

6. Co-ord set

Als je niet teveel wilt nadenken is een co-ord - of te wel een matchende set - perfect voor jou. Je kan zelf kiezen of je gaat voor een broek of een rok en in welke print jij wilt rond gaan paraderen. Wij zijn in ieder geval fan!