8 originele Valentijn cadeaus om hem mee te verrassen

Lifestyle door Maj

De dag van de liefde komt steeds dichterbij, tijd dus om iets speciaals te bedenken om je Valentijn mee te verrassen. Een klein gebaar of juist een leuke activiteit, alles kan! Laat Welke.nl je een handje helpen, want wij zetten de leukste 8 originele Valentijn cadeaus op een rij om hem mee te verrassen. 

1. Nachtje weg

Een gezellig nachtje weg met je lover is altijd gezellig. Je kan in een knusse tiny house gaan slapen of overnachten in eigen land op een plek waar je volledig tot rust kan komen. Geen tijd om een weekend weg te gaan? Plan dan een andere leuke activiteit in voor jullie twee, dit kan een romantische wandeling zijn of het bezoeken van een leuk museum. 

2. Romantisch dineren

Met een romantisch diner ga jij zeker iemand verrassen. Je kan thuis het diner voorbereiden en de tafel mooi dekken of naar jullie favoriete restaurant gaan. Simpel, maar toch leuk om samen herinneringen op te halen tijdens een etentje voor twee.

3. Do it yourself cadeau maken

Wil je het een beetje budgetproof houden en graag iets persoonlijk voor je lief maken? Ga dan zelf aan de slag met een DIY Valentijns cadeau. Je kan een leuk doosje met lieve briefjes maken of een lekkere taart bakken, origineel is het in ieder wel.

4. Gadgets

Mannen houden van gadgets. Denk aan gereedschap, elektronische producten of bijvoorbeeld een horloge. Leuke strik eromheen en klaar is je cadeau! 

5. Portret 

Een mooie foto van jullie zal altijd een goed cadeau zijn. Je kan deze na laten schilderen, op een doek uitprinten of laten natekenen. Een tijdloos cadeau waar jullie beiden veel waarde aan zullen hechten.

6. Fotoboek

Al jullie herinneringen in één overzicht. Schrijf wat lieve dingen tussendoor en plak ook andere herinneringen dan alleen foto's erin, zoals tickets van leuke uitjes en misschien een aantal vakantie souvenirs.

7. Bucketlist 

Op een bucketlist kan je alles opschrijven wat je graag samen met je partner zou willen beleven. Dit kan een gezellige picknick zijn of juist een wat meer avontuurlijke activiteit die je nog graag samen zou willen doen. 

8. Ontbijt op bed

Een ontbijt op bed wordt altijd gewaardeerd. Pluk een lief bloemetje, pers een verse jus d'orange en jullie dag kan niet meer stuk!