DIY: maak een Valentijns cadeau voor je geliefde

Hobby door Maj

Cadeautjes zijn altijd fijn om te geven en natuurlijk te krijgen. Vooral op Valentijnsdag, wanneer je een geliefde laat weten hoeveel diegene voor je betekent en hoe dankbaar je bent. Toch blijft het lastig om te bedenken waar je iemand echt gelukkig mee maakt en hoe je het die persoonlijke touch geeft. Wij geven je een aantal tips mee, want hoe leuk en speciaal is het om een cadeau zelf te maken in plaats van te kopen? Ga zelf aan de slag met een Valentijns DIY en verras je lover met één van deze cadeaus!

1. Herinneringen vastleggen

Een dierbaar cadeau kan veel waard zijn voor je geliefde en voor jou. Het is erg leuk om een fotoboek te maken met allemaal herinneringen, zoals foto's, tickets van gezellige uitjes en andere speciale momenten. Een cadeau om lang te bewaren en regelmatig even in terug te kijken.

2. Liefde gaat door de maag

We weten allemaal dat liefde door de maag gaat. Maak een lekker diner voor jullie twee of bak een overheerlijke Valentijns taart. Hiermee scoor je sowieso punten en kunnen jullie samen genieten!

3. Doosje met liefde

Een doosje met liefde is voor iedereen leuk om te krijgen. Schrijf verschillende lieve woorden en zinnen op papieren hartjes en stop ze in een doosje. Elke dag kan je Valentijn een briefje lezen om de dag te beginnen met een brede glimlach.

4. Flessenpost

Flessenpost is een hele leuke en originele manier om iemand te verassen. Eigenlijk heel simpel: maak een handgeschreven briefje en stop deze in de fles voor een lieve message in A bottle. Je kan de fles eventueel nog versieren met stickers en andere knutsels.

5. Een persoonlijk tegoedbonnen boekje

Liever je Valentijn iets geven, zodat jullie samen activiteiten kunnen ondernemen? Maak dan een persoonlijk tegoedbonnen boekje. Hierin kun je dingen zetten als een zelfgemaakt diner voor twee, een dagje dierentuin of een romantische wandeling in het bos. 

6. Valentijnskaart

Simpel te maken en altijd goed: een Valentijnskaart met een persoonlijke tekst erop. Je gevoelens opschrijven gaat vaak een stuk makkelijker dan dat je ze moet uitspreken. Een lief kaartje kan vaak al heel veel doen met iemand en wordt zeker gewaardeerd.