Dit zijn de leukste tiny houses in Nederland

Lifestyle door Maj

Om even te ontspannen heb je niet veel ruimte nodig en is het juist leuk om wat gezelligheid op te zoeken. Deze knusse tiny houses zijn dan ook een must om een keer bezocht te hebben. De meest prachtige locaties en de leukste omgevingen vind je gewoon in ons eigen mooie Nederland. Perfect voor een heerlijk weekendje weg met gezelschap of natuurlijk in je eentje om volledig tot rust te komen. Dit zijn de 6 leukste tiny houses in Nederland!

1. Tiny house Stilleven

Opzoek naar een plek waar je volledig kan ontspannend? Dan is dit het adres dat je zoekt. Het huisje ligt op een rustige plek aan de voet van de Lochemse Berg. Helemaal met de hand gebouwd, waarbij gebruik is gemaakt van duurzame en gerecyclede materialen. Een uniek en cosy huisje met veel privacy is een korte samenvatting van dit pareltje.

2. Tiny House Wikkelhouse Apeldoorn

Een sfeervol huisje aan Nationaal Park de Hoge Veluwe. Het is een natuurhuisje gemaakt van gerecycled karton, duurzaam en toch wel luxe ertussenuit in eigen land kan je wel zeggen!

3. Juffertje in het Groen

Een rustig gelegen vier persoons huisje aan de ringvaart in Noord-Holland tussen het riet. Het ligt dichtbij het natuurgebied de Eilandspolder. Wil je toch even de drukte opzoeken? Dan ben je binnen een half uurtje in Amsterdam om toch even lekker te gaan shoppen. 

4. Tiny house Bed & Boshuisje

Midden in de bossen nabij Holten vind je twee knusse boshuisjes. Een tikkeltje retro en omgeven door een ruime groene bostuin. Als wandelaar of fietser kun je hier je hart ophalen in het Nationaal Park Sallandse. Heerlijk relaxen en een frisse neus halen!

5. Tiny house Sterrenkubus 

Voor een romantisch nachtje weg kan je terecht in een sterrenkubus bij Erfgoed Bossum. Hier kan je slapen onder de sterren alsof je in de open lucht slaapt en heerlijk genieten van het leven op een echte boerderij. Ervaar de magie van de sterrenhemel en kom lekker tot rust. Hiervoor hoef je dus echt niet ver te reizen en kan je gewoon lekker genieten in eigen land.

6. Tiny house Grevelingenstrand

Wederom een duurzame keuze om hier te gaan overnachten. De ECO tiny houses van Grevelingenstrand staan in de natuur, direct aan het Grevelingenmeer, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland. De huisjes zijn volledig zelfvoorzienend. Een heerlijke plek om even goed op te laden en uit te waaien. Een extra plus is dat je ook je trouwe viervoeter mee mag nemen naar dit paleisje.