Deze essentials zijn onmisbaar in iedere handtas

Lifestyle door Zora

Het is belangrijk om te kiezen wat je mee wilt nemen in je tas voordat je van huis gaat. Soms laden we hem vol met onnodige accessoires die uiteindelijk zwaar worden als we hem de hele dag op de schouder moeten dragen. Daarom stellen we een praktische lijst voor van 10 essentiële producten zodat je niets hoeft te missen!

1. Labello

Het is essentieel om een lippenbalsem mee te nemen, of het nu winter of zomer is, onze lippen hebben last van temperatuurschommelingen, vervuiling, enz. Het is dus altijd belangrijk om een ​​balsem bij je te hebben die niets inneemt of weegt en die je op elk moment kunt aanbrengen. En als het wat kleur heeft, is het een 2 in 1 omdat je goed verzorgde en gehydrateerde lippen hebt en tegelijkertijd een mooi kleurtje.

2. Handcrème

Net als bij de lippen zijn de handen een ander deel van ons lichaam dat dagelijks te lijden heeft onder externe boosdoeners, dus het is raadzaam om ze constant te hydrateren. Daarom wordt het aanbevolen om een ​​flesje herstellende handcrème mee te nemen.

3. Zonnebril

Hoe vaak ben je de straat op gegaan en het is bewolkt en je hebt je zonnebril niet meegenomen en plotseling verschijnt er een stralende zon en mis je je bril? Het is raadzaam om er altijd een in je tas te hebben met een hoesje om hem te beschermen!

4. Lenzendoosje

Als jij contactlenzen draagt, zul je weten dat jouw ogen vaak uitdrogen of dat je last hebt van de lenzen en dat je ze moet verwijderen. Het is dus ten zeerste aan te raden om een ​​lenzendoosje mee te nemen voor iedereen die contactlenzen draagt. En nog beter als het doosje een spiegel heeft, zodat je ze op elk moment kunt plaatsen of verwijderen.

5. Tandenborstel en tandpasta

Als jij de dag buitenshuis doorbrengt, of het nu voor werk, vrije tijd of om een ​​andere reden is, en je komt meestal pas 's avonds thuis, is het raadzaam om een ​​kleine tandenborstel en tandpasta mee te nemen die geen ruimte innemen en die je overal mee naartoe kunt nemen.

6. Parfumverstuiver

Als je de dag buitenshuis doorbrengt, ongeacht hoe goed je parfum is, verliest het zijn effectiviteit met het verstrijken van de uren, en we houden allemaal van lekker ruiken, toch? Om deze reden is het een geweldig idee om een ​​kleine parfumverstuiver die je kunt vullen in je tas mee te nemen, met het parfum dat je het lekkerst vindt.

7. Handspiegel

Een andere musthave om in je tas mee te nemen is een kleine spiegel. Het bespaart je meer dan één probleem wanneer jij je make-up wilt bijwerken of wanneer je ergens naar moet kijken. Je hebt het zeker meer dan eens nodig gehad en je hebt geen spiegel bij de hand gehad. En als het kleine LED-lampjes heeft, zul je er dol op zijn, want ook 's nachts kun je jezelf comfortabel bekijken!

8. Thermosflesje

Als je de hele dag van hier naar daar gaat, is het super belangrijk dat je water of een ander drankje meeneemt om jezelf gedurende de dag te hydrateren. Daarom raden we je aan om een thermosflesje aan te schaffen, eentje die klein en gemakkelijk mee te nemen en niet zwaar is.

9. Notitieboekje

Vergaderingen, afspraken, last-minute notities, een klein notitieboekje of notitieblok is onmisbaar in je tas om alles op te schrijven en niets te missen. Hoewel mobiele telefoons ons leven veel oplossen, zijn er dingen die we soms liever op de ouderwetse manier doen, zoals afspraken met de hand op papier schrijven.

10. Powerbank

Een draadloze oplader kan je meer dan één probleem besparen, dat verzekeren we je. Of is het je nog nooit overkomen dat je midden op de dag over straat loopt en opeens beseft dat jouw smartphone nog maar 15% batterij over heeft? Dit betekent geen gebruik kunnen maken van WhatsApp, GPS, etc. Om deze reden raden we je ten zeerste aan om altijd een powerbank in jouw tas te hebben!