6 winterse uitjes vol romantiek

Lifestyle door Chloe

Ben jij op zoek naar een leuke winterse date of een gezellig uitje met je lover? Met het koude weer buiten zit een lekkere picknick er niet in, maar dat betekent niet dat er niets te doen is. De winter zit met deze uitjes namelijk vol romantiek.

Schaatsen

Als er een activiteit is die winter schreeuwt is het natuurlijk wel schaatsen. Dit kan natuurlijk het hele jaar door op een indoor schaatsbaan, maar 's winters zijn er ook veel outdoor banen waar je terecht kan. Deze zijn vaak ook nog veel romantischer, want met de gezellige verlichting en een glühwein om af te sluiten heb je de perfecte winterdate.

Skiën

Wil jij nog een stapje verder gaan? Dan is samen skiën of snowboarden ook superleuk om te doen. Boek samen een lesje bij een indoor skibaan. Kan één van jullie twee al skiën? Dan kan je het ook de ander leren. Niets is meer romantisch dan in de armen van je date de berg af, toch?

Luxe staycation

Ben je op zoek naar iets bijzonders? Boek dan een gezellig nachtje weg. Als je de ultieme winterervaring wilt, dan is een leuk huisje in het bos met een haardvuurtje of zelfs een jacuzzi natuurlijk precies wat je nodig hebt. Hartstikke gezellig en natuurlijk heel romantisch.

Dansles

Heb jij altijd al willen salsadansen? Ga dan samen naar een salsanight of kijk voor een andere leuke dansles. Lekker dicht tegen elkaar aan dansen is natuurlijk de perfecte activiteit om bij jullie een vuurtje aan te wakkeren.

Kookworkshop

Kunnen jullie allebei nog veel leren in de keuken? Dan is het ook heel leuk om samen een kookworkshop te volgen. Niet alleen een heel leuk uitje, maar jullie hebben er ook hierna nog profijt van.

Een dagje naar de sauna

Ben jij wel toe aan een dagje ontsnappen aan de winterse temperaturen? Dan is een dagje naar de sauna natuurlijk ook een heerlijk uitje. Lekker bubbelen in de jacuzzi, uitgebreid lunchen en lekker opwarmen in de sauna.