De warmste accessoires om de kou mee te trotseren

Beauty & Mode door Maj

Jezelf flink inpakken tegen de kou is een must bij deze temperaturen. Niet alleen een winterjas, maar ook winteraccessoires kunnen ervoor zorgen dat jij de kou kan trotseren. Wij laten je zien hoe je aan de hand van deze warme essentials stijlvol en toch warm de deur uit kan.

1. Oorwarmers

Oorwarmers zijn het perfecte accessoire voor deze winter. Naast het allergrootste pluspunt: warme oren, is het een fijn accessoire als je wilt dat je kapsel mooi in model blijft zitten. Mooi meegenomen als je nog een leuk etentje op de planning hebt staan. Kortom, oorwarmers zijn het zeker waard om een plekje te geven in je garderobe.

2. Wanten

Wanten waren back in the days hét accessoire in de winter, toch komen we er anno 2023 ook weer goed mee weg. Kies voor een paar wanten die jouw outfit helemaal afmaken, zoals leuke teddy exemplaren of wanten met een toffe print.

3. Bucket hat

Een fashionable accessoire waar we niet meer onderuit komen: de bucket hat. Kies voor een warme fluffy variant en je komt gegarandeerd de winter zonder koude oren door.

4. Beenwarmers

Ook iets wat weer helemaal terugkomt, beenwarmers. Leuk te combineren met warme instappers en heerlijk te dragen tijdens een lange wandeling.

5. Balaclava

De balaclava gaan we steeds meer zien, een accessoire waar menig modeliefhebber even aan moest wennen. Eén ding is zeker, ze houden je de hele winter warm.

6. Sjaal

In de winter mag een mooie sjaal niet ontbreken. Ga voor een bijpassende beanie in een felle kleur en je winteroutfit is ready. Kom maar op met die winterse temperaturen!