Deze haarolie is het geheim voor zijdezacht haar

Beauty & Mode door Maj

Haarolie zorgt ervoor voor dat je lokken weer zijdezacht worden en gaan stralen. Toch is het lastig om te kiezen welke haarolie nou echt goed zijn werk doet en hoe je het effectief kan gebruiken. Als je deze stap eenmaal aan je haarroutine hebt toegevoegd, kan je niet meer zonder. Dus wil jij ook die zachte, glanzende en volle bos haar? Dan is dit wondermiddel zeker het proberen waard en wij laten je zien hoe. 

Rozemarijn haarolie

De oplossing voor een mooie bos haar: rozemarijn haarolie. Rozemarijn olie zorgt ervoor dat de haargroei wordt gestimuleerd en de zachtheid van het haar wordt verbeterd. Daarnaast kunnen de ontstekingsremmende effecten de hoofdhuid verzachten en roos voorkomen. Niet geheel onbelangrijk, het middel beschermt ook nog eens tegen haarbreuk. Zo heb jij binnen no time die lange en verzorgde lokken. 

Zo gebruik je het

Je kunt de olie op verschillende manieren gebruiken en in je haarroutine verwerken. Een mogelijkheid is om een paar druppels toe te voegen aan je shampoo of conditioner. Als je het middel wat intensiever wil gaan gebruiken kan je de olie direct op de hoofdhuid aanbrengen. Een tip is om je haar dan in vier delen te verdelen en het product goed in te masseren. Om pluizig haar tegen te gaan kan er een kleine hoeveelheid worden verdeeld in de punten. Laat dit minimaal 10 minuten intrekken en spoel je haar daarna goed uit. 

Een andere optie is om de rozemarijn olie 's nachts in te laten werken, dan heeft het wat langer de tijd om het haar te voeden. Handig dus om dit onderdeel in je haarroutine te verwerken voordat je onder de douche stapt. Wil je in de tussentijd toch de deur uit? Dan kan je een sleek bun of lage staart dragen. 

Haargroei stimuleren

Hoe langer je het product gebruikt, hoe beter de conditie van je haar wordt. Om haargroei te stimuleren is het van belang het product langere tijd consequent achter elkaar te gebruiken. Een goede tip dus om dit wondermiddel minimaal twee keer per week onderdeel te laten worden van je routine voor een shiny en optimaal resultaat!