Dit zijn de 3 duurste hotels ter wereld

Lifestyle door Mozhda

Hoeveel zou jij betalen voor een nachtje in een hotel? Meestal hebben we hier een beperkt budget voor. Maar diegenen die een aantal nullen op hun bankrekening hebben staan, denken hier niet eens aan. Zo zijn er een aantal luxe en buitengewone hotels die jou overrompelen. We kunnen nog maar nét dromen over al deze hotels! Dit zijn de 3 duurste hotels ter wereld.

Dit zijn de 3 duurste hotels ter wereld

1. Lover’s Deep – Luxury Submarine Hotel in Saint Lucia – €120.000 per nacht

Het Lover’s Deep Luxury Submarine Hotel is niet voor niets het duurste hotel ter wereld: het is een heel andere beleving dan elk ander hotel. Je gaat namelijk overnachten in een onderzeeër! Billionaires kunnen genieten van het schitterende uitzicht op het koraal en de vissen. Welkom in het prachtige zeeleven: hier ontmoet je de prachtige combinatie van de blauwe tinten van de oceaan en het chique interieur van je eigen onderzeese haven. Zo heeft het hotel heel veel ramen zodat jij van het uitzicht blijft genieten.

Jij mag de kapitein vertellen waar je naartoe wilt gaan: hij zal je elke dag naar een andere plek vervoeren! Bovendien zit er ook een speedboot transfer bij inbegrepen waar je op kan springen. Daarnaast zijn er nog optionele add-ons zoals: helikoptertransfers, een strandlanding, tweepersoonsdouche en een met champagne doordrenkt ontbijt.

2. The Royal Penthouse – Hotel President Wilson in Zwitserland – €70.000 per nacht

In dit hotel voel je je direct thuis! Er is een enorm home cinema systeem, een unieke biljardtafel uit 1930 en een Steinway piano. En natuurlijk heb je ook een eigen parkeergarage met een privé lift. In de woonkamer van 2500 vierkante meter kijk je uit op het prachtige Meer van Genève.

Bovendien heb je 12 slaapkamers en net zo veel badkamers. Verder is er een lounge waar je lekker kunt relaxen en heeft je kamer een balkon met een jacuzzi. Je kunt dus lekker in je jacuzzi liggen terwijl je geniet van het uitzicht over het meer van Geneve. En wat écht de kers op de taart is? Je hebt 24/7 beschikking over een eigen butler, personal assistent en een chefkok. Je bent voorzien van alle veiligheid. Zo zijn de ramen kogelwerend, is er 24/7 beveiliging aanwezig en kun je al je waardevolle spullen in een kluis kwijt. Je bent dus gegarandeerd veilig terwijl je je uitleeft!

3. The Mark Penthouse in Verenigde Staten – €65.000 per nacht

Dit hotel is de favoriete spot voor veel modellen zoals Emily Ratajkowski en Jasmine Tookes. Met een totale oppervlakte van 2500m2 is dit het grootste suite penthouse van de Verenigde Staten! Een nachtje doorhalen in dit hotel betekent dat je beschikt over 2 volledige verdiepingen van het hotel, waar alle gemakken en luxe natuurlijk bij horen. Zo zijn er 5 slaapkamers, 6 badkamers, verschillende lounges, zitruimtes en een bibliotheek te vinden. Daarnaast heb je ook toegang tot je eigen grote keuken en een verblijf voor meereizende bediening. Je hebt je eigen gym, spa en uiteraard een jacuzzi.

De suite heeft een balkon van ruim 75m2 met een indrukwekkend uitzicht over New York en Central Park. In de woonkamer vind je ook nog een extra’tje: met één druk op de knop verandert je kamer in een balzaal met een plafond van ruim 8 meter! Intens genieten doe je dus in dit hotel in New York.