Zo decoreer je hartjes in je huis

Wonen door Mozhda

Home is where the heart is. En om dat hart letterlijk te kunnen vinden, plaatsen we hartvormige spullen in ons huis. Zo ontvangt je huis nét wat meer liefde. Dit zijn dé leukste hartjes voor in je huis.

1. Hartvormige bloemenvaas

Dit is waarschijnlijk het laatste wat je had verwacht bij een ‘hartvormige vaas’. Soms moet je dingen nou eenmaal letterlijk nemen.

2. Tapijt met hartjes

Dit tapijt zit verstopt met hartjes. Dat zie je niet in één oogopslag, tenzij je goed kijkt. Conclusie: hartjes hoeven niet eens zo erg op te vallen om in je interieur te passen!

3. Muursticker in de keuken

Vind je je keuken nog té strak? Dan kun je voor een sfeervolle muursticker sticker gaan. Deze sticker bestaat uit kookapparatuur in een hartje: dé perfecte sticker voor in je keuken! Zo blaas je nog even wat extra warmte in je keuken!

4. Hartvormige boekplanken

We kunnen niet genoeg krijgen van deze schattige boekplanken! Plaats je boeken en andere dierbare spulletjes in deze hartvormige boekplanken. Zo is je huis heerlijke georganiseerd. 

5. Hartvormig bureau

Vergeet dat saaie witte bureau. Het is veel leuker om aan een hartvormig bureau te zitten! Klap dit bureau open en schuif aan. Zet je lievelingsspulletjes op je bureau. Wedden dat dit je favoriete plek gaat worden om te werken of studeren?

6. Hartvormige kussens

We gaan weer ouderwets! Ga voor de vintage sfeer in je huis met deze kussens. Ga voor de antieke twist in je interieur. De bloemenkleur springt in je oog en de kussens zijn lekker dik. Ze zijn ideaal voor op de bank of op je bed.